Chcete ochutnat něco víc? Zkuste sirupy podle vyhlášeného šéfkuchaře

Chcete i doma ochutnat něco exkluzivního? Proč ne speciální sirupy, které vznikly pod taktovkou kuchaře oceněného michelinskými hvězdami? Jeho exkluzivní řada sirupů má název Sparkling Gourmet. Šéfkuchař Paul Liebrandt stvořil třeba sirup s příchutí Zelené jablko a okurka, slazený fruktózou a Stevií, takže potěší i zastánce zdravého životního stylu jakým je stoprocentně i vaše partnerka. Nebo?

Neobvyklé příchutě nejsou pro dětičky, ale pro všechny gurmány!

Nová řada sirupů Sparkling Gourmet přináší neobvyklou kombinaci ovocných, bylinných a květinových chutí. Jsou namíchané s ohledem na požadavky moderní gastronomie. „Sladké limonády ani jejich dietní verze už dávno nepatří mezi preference moderního člověka. Ten si stále častěji dává k jídlu jen sklenici čisté perlivé vody, nebo nápoj, ve kterém osvěžující efekt bublinek doplňují přírodní ingredience a chutě,“ vysvětluje pozadí spolupráce Michal Panis, product & brand manager značky SodaStream v ČR, která řadu sirupů uvedla na trh.

„Květinové“ příchutě. Cože?

Na trh se chystají i netradiční chutě, ale to se asi dalo od oceněného šéfkuchaře čekat, že? Tak se připravte třeba na bylinky a květiny a další zajímavé kombinace. Až je ochutnáte, dejte nám určitě echo do redakce, jaké jsou.:) Zatím si ale můžete dát v pohodlí domova nebo v práci první variantu s okurkou. Pivko to rozhodně není, ale v práci stejně alkohol pít nemůžete. Tak proč si nedat něco nového a ještě třeba pozvat pěknou kolegyni do kuchyňky na vytříbený drink, co? Když ještě přidáte historku o michelinských hvězdách, určitě ji zaujmete (minimálně na chvilku).

První sirup z řady Sparkling Gourmet se prodává od ledna a zajímavá kombinace zeleného jablka a okurky určitě rozšíří možnosti přípravy osvěžujících perlivých nápojů. Navíc i tento koncentrát je speciálně připraven pro potřeby přípravy nápojů z perlivé vody, ve které se sirupy chovají chuťově jinak, než ve vodě neperlivé.

Tip autora receptury Paula Liebrandta

Doporučuji nápoje připravené se sirupem Zelené jablko a okurka kombinovat s jídly z ryb, zejména lososa, uzenými rybami či gravlaxem (pochoutka skandinávské kuchyně, která se připravuje ze syrového lososího masa).

Tak co, zkusíte je?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Super koktejly, které vás postaví do latě!

Jarní DETOX pro chlapy. Drinky, kterým fakt neodoláte!