Chcete mít úspěch na schůzce? Co vám řekne řeč jejího těla a koho jí musíte připomínat? Takhle zabodujete!

Nabyli jste dojmu, že svoboda je pro blbce, a proto si potřebujete najít ženskou? Místo nákupu nového oblečení zkuste méně známý, ba co přímo utajený trik, jak se nějaké takové zalíbit. Čím si úspěch na romantické schůzce pojistíte?

Jak mít úspěch na schůzce?

V ženské duši aby se čert vyznal! Když v rozhovoru pro britský deník Daily Mail expertka na vztahy Judith Wrigh poznamenala, že ženy si vybírají partnery, kteří jsou povahově podobní jejich otcům, všem začaly hrůzou vstávat vlasy na hlavě.

Zmíněná odbornice přitom přitom šla ještě dál – podle ní jsou ženy pro tuto věc „sexuálně naprogramovány“, a co víc, už od raného věku! To, co se prý v dětství naučí od svých rodičů, velmi intenzivně uplatňují i v budoucnosti. Tak co, máte se na co těšit? Jeden pohled na tchána ledacos napoví…

Aby situace byla ještě komplikovanější, je tu i další věc, se kterou je nutné se při seznamování popasovat. V porovnání s prvním případem vám ale může být užitečná! Výzkumníci totiž zjistili, že ženy hledají romantické partnery, kteří se podobají jejich bratrům! Dobré vědět!

Domov jako domov. Proč to měnit?

Studie, kterou publikoval časopis Evolution and Human Behavior Journal, poskytuje důkazy, že nejen u otců se ženy inspirují. Vedoucí vědecká pracovnice Tamsin Saxton, působící na Univerzitě Northumbria v anglickém Newcastlu, si je jistá tím, že aby známost byla pro ženy přitažlivá, musí mít dotyčný podobný životní náhled, zájmy nebo hudební vkus jako bratr „vybíravky“.

Ne, rozhodně nemusíte mít nachlup stejný účes nebo rovnátka jako on. Stačí, když si ho omrknete na sociální síti a odhadnete jeho náturu a životní styl. Pak stačí použít pár frází, stejné motto, oblíbený film – shodou okolností přesně ten, co miluje bratr, a máte mnohem víc šancí než vás předchůdce.

Papínci se můžou jít zahrabat!

„Naše závěry, které vyplynuly z porovnávání různých fotografií, nemusí platit na každou ženu, nicméně není náhoda, že dámy u svých nápadníků vyhledávají nějakou jemnou podobnost se svými bratry, není náhodná. Neplatí tedy, že pouze otec ženy má zásadní vliv při výběru potencionální známosti,“ dušuje se Tamsin Saxton, která prý byla k tomuto výzkumu podněcována poté, co se na ni ze všech stran valily informace, že ženy se doslova vidí ve svých tatíncích. Sama v podstatě chtěla dokázat, že podobné zdůvodnění může být použito i u sourozenců. No a jak poznat, že to klaplo?

Kost s nadějí. Máte dobrý odhad?

Jestli se roštěnce líbíte, ať už jí připomínáte kohokoli, poznáte podle řeči jejího těla. Jiskří jí v očích, její tváře mění barvy, v jednu chvíli se začervená, v tu další pobledne. Zrychlí se jí tep, má napjaté obličejové svaly, lícní kosti jsou mírně vystouplé, krk, ramena a hrudník zčervenají nebo se pokryjí drobnou vyrážkou.

Panenka si hladí krk, dívá se vám na ústa, konečky prstů se dotýká úst a rtů, nebo si uhlazuje sukni, aby vynikly její boky. Zahákne palce za pásek, vyhrne si sukni, aby byla vidět stehna. Mezi jasná znamení patří i to, když si odhrne vlasy z krku a celý ho odhalí. Jedná se o intimní oblast, které se může dotýkat jen ten, kdo si to zaslouží. Právě jste pravděpodobně získali povolení…

A čím si úspěch na schůzkách pojišťujete právě vy? Máte nějakou zaručenou metodu?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Zalíbila se vám, ale nevíte, jak na ni? 10 triků, jak ji svádět a úspěšně sbalit

Filmy které vám dají návod, jak stoprocentně sbalit holku