Chcete ji dostat zpátky, nebo jí rovnou zničit život? Ne každý rozchod je definitivní, ale tohle raději nezkoušejte!

Kvalitu vztahu s definitivní platností ukáže až rozchod. Bude bouřlivý, nepříjemně tichý, nebo to bude jen vyklízení frontových zákopů do předem připravených pozic? Těžko říct. Ne každý ale s nevyhnutelným koncem vztahu souhlasí, a pak pomýšlí na zoufalé kroky k návratu, nebo pomstě. Jaké kousky patří k těm nejvýživnějším?

Ne každý rozchod je definitivní, ale tohle raději nezkoušejte!

Body za originalitu nelze upřít bývalému partnerovi jisté Jennifer Fitzgeraldové. Romantiku, něhu a kýč společného hnízdění vystřídaly vleklé spory a rozchod. Řekla, že už s ním nikdy nechce mluvit. Jenže tenhle muž měl její auto, které zaparkoval v garážích u letiště. Vůz, o kterém ani nevěděla, byl psaný na ni, ale klíčky měl on. A bez lístků tenhle odložený automobil sbíral pokuty tři roky, až se souhrnná suma vyšplhala na 105 761 dolarů. Ano, nakonec to byla ona, kdo s ním zase mluvit chtěl. Ale asi to nebylo hezké povídání.

Zámky z písku. A kokainu

Hvězda Brandona Kleckera byla na vzestupu, ve sboru kalifornské policie v Riverside na něj čekala zářná kariéra. Jenže pak přišel těžký rozchod s milovanou dívkou, a spolu s ním i chuť na pomstu. Nadějný policista propašoval do vozu své ex půl kila kokainu, a pak pobízel své kolegy, aby její „podezřelé auto“ prohledali. Vysmáli se mu. Drogy pak našla sama bývalá, a to už policejnímu sboru v Riverside svitlo. Klecker měl hodně co vysvětlovat. Ve skladu jim žádný kokain nechyběl.

Kadeřník zdarma? Ne, děkuji

Za hodně špatný konec to vzal i Chad Hogg, který se loni v září rozhodl usmířit se svou bývalou. Ta jej ale považovala za nebezpečného maniaka, a o nějaké sbližování zájem nejevila. Musíme jí rozhodně dát za pravdu. Hogg ji totiž nejprve přiotrávil podstrčenými prášky na spaní, naložil ji do kufru auta, a dva ji vozil po Austrálii. Dokonce jí oholil hlavu. Těžko říct, jak by to dopadlo, kdyby se do věci nevložila policie. Hájil se tím, že si chtěl jen popovídat. A taky, že až ho pustí, unese jí znovu.  Doufejme, že si dlouho posedí.

Plamenný odchod se vším všudy

Zabouchnout dveře a nechat minulost za sebou. Tomu se dá rozumět. Jenže Adrienne Satterly to trochu popletla. Asi emoce. Zabalila si kufry, ale nechala je uvnitř domu svého ex. Domu, ve kterém naházela jeho věci na hromadu, zapálila je a odešla. Když se jí to trochu rozleželo v hlavě, zavolala si raději k vyzvednutí svých kufrů policejní asistenci. Právem očekávala, že její bývalý bude dost naštvaný. Byl. Stejně jako majitelé dalších 19 nemovitostí, které založený požár poškodil, a čtyř domů, které lehly popelem úplně.

Hřála jsem si na prsou hada

To, že máte diplom z lékařské fakulty, z vás ještě nedělá soudného člověka. Zvlášť, když se na vás vykašle manžel kvůli mladší a prsatější kolegyni, může s vaším úsudkem zamávat. Doktorka Mary Kay Brewsterová si pak udělala dlouhý seznam, ze kterého nikdo ze zúčastněných nevyšel dobře. Asi nejzajímavější akt pomsty přitom byla instalace živé třímetrové krajty do manželovy ložnice. Hadů se totiž na smrt bál. A aby krajta opravdu vydržela, vypustila k ní i tři potkany. Překvapení bylo dokonalé.

Definitivní amputace

Pořádně se vylekat je jedna věc. V roce 2011 ale Jeff Nightengale přišel jen o víc, než klid. Jeho pořádně naštvaná manželka, která právě přišla na jeho nevěru, mu jedním hladkým řezem odstranila penis. A vyhodila ho do koše, protože si to zasloužil.  Navzdory snaze lékařů se už nepodařilo amputovanou část těla dostat zpátky na místo.

Telefonní ústředna? Dobrý večer, tady Sova

Je to jako příběh z červené knihovny. Dvaačtyřicetiletá žena z Holandska konečně potká toho pravého. Na ulici, jen tak, blesk z čistého nebe. A on jí dá telefonní číslo, aby se mu mohla ozvat. Jenže v telefonu pak zní podivně a dělá, že jí nezná. A tak mu volá pořád a pořád, aby mu to setkání připomněla. V čem je vtip? Že tohle vysněné setkání asi neproběhlo tak, jak popisuje, protože dostala špatné telefonní číslo. Na dvaašedesátiletého důchodce. Kterému pak bude volat v průměru 178 krát za den, z různých mobilů. Dohromady nějakých 65 000 hovorů za rok. Bude hodně překvapená, když u soudu uvidí svého vyvoleného, kterého ani ona sama nepoznává.

Autor: Radomír Dohnal

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Opustila vás partnerka? Jak se s rozchodem co nejrychleji vyrovnat a co z něho lze vytěžit? Co všechno dokáže nešťastná láska?

Co ženy opravdu chtějí? Pravda konečně odhalena! Pokud je pro vás něžné pohlaví záhadou, tohle vám změní život!