Chce vás představit svým kamarádkám? Co dělat a co nedělat, abyste zapůsobili dobře

Jedna z nejhorších vztahových fází, kterými si chtě nechtě musíte projít? „Lásko, chci tě ukázat svým kamarádkám!“ Vypořádejte se s tím jako Blade s Frostem! Sexuoložka radí, co dělat a co nedělat, abyste z toho vyšli co nejlépe.

Aniž bychom chtěli rozebírat citové či jiné vztahy ke kamarádům, je třeba přiznat, že většina lidí přátele má. Obvykle je bude mít i dotyčná žena, kterou jste sbalili. Samo sebou: vy jste sbalili ji, a nikoliv její kamarádky, jenže právy ony vám mohou komplikovat život. Však už mnoho mužů přivedla k šílenství afektovaná slepice, která mileráda poštvala svoji kámošku proti její nové lásce. Chcete být další na seznamu? Jestli ne, tak do střehu!

Nejprve si uvědomte, že se vás její kámošky bojí stejně, jako se bojíte vy jich. Jakožto nový objev máte značnou moc – například zabrat si přítelkyni jen pro sebe nebo rozhodnout, že její bližní nejsou dost dobří. A co je horší, vaše nová holka může dát přednost okruhu lidí, se kterými se stýkáte vy. Zkrátka tenkej led.

Jsem rád, že tu jsem!

„Skutečným přátelům záleží na jediném: aby byla vaše partnerka s vámi šťastná. Pokud vůči vám z jakéhokoli důvodu pojmou podezření, dají to jasně najevo, například ochranitelským objímáním, soukromými žerty či vzpomínáním na staré dobré časy – ty, které nepamatujete. Chtějí, abyste pochopili, že mezi nimi a vaší novou láskou existuje silné pouto, které ohrožujete,“ popisuje známá britská sexuoložka a expertka na řeč těla Tracey Cox s tím, že nejlepším způsobem jak čelit takovému chování, je smát se jejich historkám, klást co nejvíce otázek a dávat najevo (třeba předstíranou) radost z jejich blízkosti.

Jak to dokonale zkazit?

Naprosto největší chyba, jakou ale můžete udělat, pokud se dostanete na slet čarodějnic, je držet se té svojí nové jako klíště. Tato reakce je podle odborníků sice přirozená (neznámé prostředí a pocit ohroženosti dělá svoje), ale naprosto nemístná. Upínat se na roštěnku můžete kdykoli jindy – ne teď. Pak si to taky můžete ve vteřině zmastit špatnými otázkami typu: „Myslíš, že se holkám líbím? A neříkala o mne Bára něco?“ (Vypadáte jako nesvéprávný školáček.)

Boss. Big boss

Podle Tracey Cox, která tomuto tématu věnovala pár řádků ve své knize Superflirt, se kamarádky obávají právě tohohle. Když ze spolku vyčleníte jednu z nich, jen je naštvete. Stejného efektu dosáhnete i v případě, že se budete tvářit dotčeně, když si z vás dostatečně nesednou na zadek. Zkrátka a dobře, snažte se, aby ve vás Markéta, Petra, Linda i Monika viděly samostatnou osobnost. A zkuste trochu toho řitního alpinningu, který zabírá vždycky.

Jakmile získáte příležitost každou z nich na dvě vteřiny oddělit od stáda, udělejte to a zalichoťte stylem: „Kamča říkala, že máš úžasné oči. Vidím, že se nemýlila.“ Tímhle chováním si zaručíte i to, že nikdo proti vám nemůže absolutně nic říct. Milé chování totiž postupně odzbrojí i naprosto nepřátelské jedince. Počítejte však s tím, že se vždycky může najít nějaká ta slípka, která zanáší a bude mít zájem škodit – a nedej bože to může být i celá parta. Co pak s tím?

Spojenec není pitomec!

„Najděte si osobu, která se vám zdá nejvíce nakloněná, vezměte ji stranou a sdělte jí, že je vám jasné, že všichni jsou dobří kamarádi. Ale že vám na partnerce moc záleží a těšíte se, až všechny členy party poznáte blíž,“ dál radí Tracey Cox, která zároveň dodává, že kdyby náhodou tento recept nezabral, nastává čas pro rozmluvu se svojí novou holkou. Zřejmě má totiž ve zvyku kamarádit se s krávami. Pak už v tom lítáte až po uši – a čeká vás zápas v aréně. Třeba se inspirujete nějakými sviňárničkami…

A jak jste na její kámošky zapůsobili právě vy?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak se stát strojem na sex? Naučíme vás kardiovaskulární fitness!

Čím tě pořádná MILFka jednoznačně dostane?