Chce mít neuvěřitelný orgasmus? Drážděte její děložní čípek!

Prsa, klín, zásun. Známe všichni. Ale k tomu, aby měla orgasmus, stačí i pár kouzelných hmatů. Dosáhnete na cervix? Pakliže máte v posteli tu pravou, za tohle gesto vás spolkne blahem!

Vaginální, klitoridální, prsní, za pomoci myšlenky… Pak taky mokrý. Podle některých je druhů orgasmu víc než nelegálních imigrantů. Taoisté ovšem tvrdí, že ženy mají tři brány vedoucí k orgasmu. Klitoris, bod G a děložní čípek neboli cervix.  Je to tkáň válcovitého tvaru, která spojuje pochvu a dělohu. Co umí, když se na ni jde správně?

Orgastická nirvána i po letech vztahu

„Znáte to. Roky manželství a nuda. Proto jsme se dohodli na erotické masáži. Když mi manžel nalubrikovanou rukou stimuloval bod B, zeptala jsem se ho, zda cítí i můj děložní čípek,“ popisuje jistá Rachel na nejmenovaném velmi slušném webu se sexuálními praktikami, který nás vůbec „nebaví“ pročítat….

„Manžel se zamyslel a ponořil svoje prsty hlouběji. Měla jsem z toho dobrý pocit a cítila se velmi příjemně. Když mi řekl, že mu můj děložní čípek připomíná slizkou koblihu, rozesmála jsem se, ale humor brzy přešel. Masíroval ho a zkoušel při tom různé tlaky. Ještě doteď nemůžu uvěřit, že najednou přišel takový orgasmus, který jsem ještě nezažila,“ rozplývá se.

„Byl tak nečekaný a silný, že mě to málem smetlo,“ rozhazuje rukama a dodává, že je to něco jako orgasmus celého břicha, ne jen klína.

„Taky jsem to prožila. Třáslo se mi celé tělo a všechna energie z něj šla ven. Když orgasmus dozněl, přišla jsem si strašně uvolněná a pár lidí v práci mi druhý den řeklo, že jsem nějaká rozzářená,“ směje se další šťastná s přezdívkou Michelinka. No je tohle vůbec možné? Típněte cígo a soustřeďte se. Je.

Krční penetrace není pro každou

Sexuologové se odvolávají na tak zvaný hluboký průnik, ke kterému je zapotřebí trochu víc než malé množství prstové zručnosti – a dostatečné vzrušení zkoumaného rozkroku. Nejprve je nutné vypozorovat, jak dotyčná na stimulaci děložního čípku reaguje, neboť některým jeho dráždění přijde bolestivé, nepříjemné nebo třeba jen neutrální, ale rozhodně ne dráždivé. A jak toho nezbedu najít?

Děložní krček (děložní čípek či cervix) se nachází v horní části pochvy. (Nejlíp se hledá zezadu, když je dotyčná na kolenou. Klín i mysl musí být absolutně uvolněná. Křečovitá sevřenost pro dobrý start není vhodná. A propos, někdo upřednostňuje i polohu na zádech s vypodloženou pánví.) Tak šletujte ty trupy, hoši. Kde budete správně?

Podmínka? Naprostá oddanost!

U ženy, která ještě nerodila, je cervix velký asi jako třešinka, matky ho mají větší. Uprostřed má úzký otvor, kterým procházejí ženské tekutiny dolů, ty mužské nahoru. V průběhu ovulace bývá měkčí a jemnější. A dá se celkem snadno pozorovat pouhým okem, když od sebe roztáhnete poševní stěny gynekologickými kleštěmi (speculum). Sice nepředpokládáme, že vám tenhle nápad doma projde, ale kdyby náhodou, tak je to super podívaná.

Podívat, nebo klikat?

Ovšem ani pokud se oko nenakrmí, neházejte flintu do žita. Můžete té svojí připravit skvělý vánoční dárek, novoroční výbuch nebo nejskvělejší leden, co kdy zažila. Záleží, kdy se rozhodnete nastavenou dlaní vzhůru poškádlit něco, co nemá dvě bradavky a nezduří se v chladu. Ale platí, že ona musí mít náladu a souhlasit.

Záleží i fázi menstruačního cyklu. Zeptejte se a uvidíte. Pak už stačí jen klikat prstem, poklepávat a bavit se.  Pokud by to náhodou nedopadlo, můžete zkusit ještě erotickou hypnózu. Schválně, jestli při zírání na tohle bude ta vaše mít orgasmus?

Mimochodem, podle sexuologického ústavu 43 % českých žen prožívá vaginální i klitoridální orgasmus, přičemž oba jsou podle výpovědí stejně intenzivní. Berte to jako výzvu k překonání.

A jak to vidíte vy? Zahrajte si na gynekologa?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak jí dát bradavkový orgasmus. Tenhle fígl se hodí!

Squirting. Vědci zase zkoumali složení tekutiny. Snesete pravdu?