Real dolls. Kolik platíte v bordelu s panenkami?

Nejlevnější prostitutku seženete v jižní Asii. Dá vám zhruba za 15 korun. Oproti té umělé, která vás přijde na mnohem víc, si tak můžete zašpásovat do aleluja. Akorát se ničemu nedivte. První bordel s reálnými panenkami se přirozeně stal další metou v oboru sexuálního hospodářství.

Aténský státník a zákonodárce Solón už kolem roku 500 před Kristem založil v Aténách první státní veřejný dům, za což ho místní obyvatelé velmi pochválili. Na jeho počest dokonce i postavili pomník. A v podobném duchu to pokračovalo jindy i jinde. Třeba taková německá města začala s bordely už ve 14. století, přičemž měšťany k tomu vedl niterný a logický důvod.

Ukážu ti cestu rájem

Řekli si, že nebudou svoje těžce vydřené prachy dávat nějakým potulným prostitutkám, aniž by z toho něco měli i ostatní. Vždyť když se postaví dům, kde se budou soustřeďovat ženy lehkých mravů, město se postará o jeho dohled a zároveň se může těšit z příjmů (tak zvané kurevní daně) – spokojenost pro všechny. Ostatně, ani sama církev nikdy nebyla svatá.

Podle všeho se ve středověku dost angažovala, co se zřizování veřejných domů týče. Jak říká sexuolog Radim Uzel,fenomén prostituce provází člověka od dávných dějin lidstva a jakéhokoli pokusy o úřední potlačení nebo zrušení prostituce jsou předem odsouzeny k zániku“. V tohle rozdíl „před“ a „po“ není. Ovšem přece jen existuje něco, co doby dřívější od těch současných dost odlišuje.

Pojď blíž… Foto: Lumi Dolls

Nekecá, neslintá, nečůrá. Chcete ji?

Real dolls, tedy panenky, věrně kopírující veškeré vaše představy, se momentálně dostávají do role placených prostitutek. Jejich výrobce Lumi Dolls úplně na prasáka založil bordel v Barceloně, a to v gotické čtvrti poblíž bulváru La Rambla. Tato španělská základna však musela být přesunuta kvůli stížnostem provozovatelů Aprosexu (sexuálního supermarketu), kterému „panenky“ kradly zákazníky.

Pobočka tak byla přesunuta na jinou adresu, přičemž hosté si na hodinu mohou pronajmout jednu či více z vymazlených dírek. Zástupci společnosti pro Daily Star zároveň přiznali, že momentálně jsou v procesu rozšiřování společnosti a hledají investora i ve Velké Británii. Zároveň upozorňují na to, že jejich panenky plní veškeré fantazie – bez omezení.

Výběr podle etnické příslušnosti i sympatií

Však taky v původním provedení nabízelo barcelonské místo k pronájmu čtyři umělotiny (každá v hodnotě okolo 130 tisíc korun): „evropská Katy“, „africká Leiza“, „asijská Lily“ a japonská „Aki“. Každá z nich má tři otvory: perorální, vaginální a anální, a dá se ohýbat na libovolnou požadovanou pozici. Jako bonus si každý ze zákazníků může vyžádat oblečení, které miluje, takže třeba takový latex patří ke standardům. Stejně jako skleněné boty na ultra vysokém podpatku. Podle požadavků panenka na své použití čeká v poloze, kterou si klient určí. Náš zákazník, náš pán! A jak je to s hygienou?

Masturbace pořád vyjde nejlevněji

Každá panenka je po použití řádně vyčištěna antibakteriálním mýdlem, ale i tak firma doporučuje používat kondom, který je součástí výbavy pokoje. Ten je uzpůsoben účelu, tedy počítat můžete s tlumeným světlem, svíčkami, plazmou a pornem. A to vše jen za 3 100 korun českých/hodina. Pořád je to levnější než sbalit Michelle Braun, jednu z nejluxusnějších společnic světa, která si podle všeho účtuje 1,2 milionu korun za noc. Může i ona čekat na své použití v pozici, kterou si klient určí? Za ty prachy by měla i kokrhat!

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sexuální revoluce. Erotické hračky budoucnosti nás šokují!

Ženská předkožka. Proč není kapuce jako kapuce?