Bělení intimních partií se stává trendem! Jaká jsou pro a proti?

Obecně je bílá symbolem čistoty a neposkvrněnosti. Na košili vypadá skvěle. A prý i na penisu. Taky toužíte po vybělení svých intimních partií? Tak to už abyste se zapsali na seznam žadatelů. V Bangkoku se na tenhle laser stojí dlouhé fronty!

beleni penisu

Lidé, kteří se cítí po sexuální stránce méněcenní, obvykle odvozují své komplexy z některých domněle nedokonalých částí těla. V centru pozornosti žen bývají většinou ňadra a tvar postavy, zatímco u mužů se jedná hlavně o penis a jen občas o to, co je nad ním. Proto se estetické a korektivní chirurgii v posledních letech tak moc daří. Silikony už nepřekvapí snad nikoho, stejně jako zvětšení penisu nebo vybělení řitního otvoru. Momentálně se ale právě ono bělení přesunulo zezadu dopředu. V kurzu je totiž zesvětlování penisu!

Chceš vyšší společenský status? Tak plať!

Podle britského deníku Daily Telegraph je „bělení v oblasti pánského rozkroku velmi populární v celé jihovýchodní Asii, protože tmavší kůže je spojena s venkovními pracemi a chudšími obyvateli“. Třeba v takovém Thajském království se penisy bělí o sto šest, a to s pomocí laserů a kožních výrobků – pod dohledem nemocničního personálu. Tyto procedury však v zemi způsobují spory, a to už jen navzdory vysokým investicím, které si mohou dovolit pouze majetnější.

Vyleštěný penis, co svítí na dálku

Německá zpravodajská agentura dpa (Deutsche Presse Agentur) totiž uvádí, že procedura stojí cca 155 dolarů za sekundu, nebo 650 dolarů za pět doporučených sezení (výhodnější balíček v přepočtu za asi 14 tisíc korun). To, jestli se používají krémy s hydrochinonem (kosmetika na pigmentové skvrny) nebo kyselina kojová, se zatím neví, nicméně v souvislosti s těmito vymoženostmi se obecně hovoří o možném poškození jater, což není něco, co by člověk respektoval v rámci seznamu nežádoucích účinků. (I když, lidská touha a hloupost neznají mezí.)

Poptávka stoupá den po dni

New York Daily News však uvádí, že co se týče konkrétně Thajska a nemocnice v Leluxu v Bangkoku, jedná se spíš o laserové bělení, které hned po spuštění služby v červenci roku 2017 podstoupila asi stovka mužů. Od té doby se toho hodně změnilo. „Již máme mnoho zákazníků, kteří si rezervují termíny dlouho dopředu,“ řekl marketingový manažer nemocnice Popol Tansakul pro zmíněný Daily News. A jeho kolega jen přitakává.

S dočasnou bílou přichází i komplikace

„V současnosti máme přibližně 100 zájemců měsíčně, jedná se v průměru o tři až čtyři osoby denně, přičemž nejčastěji je našim klientům mezi 22 a 55 lety,“ nechává se slyšet Buntita Wattanasiri, další z manažerů. Rozkřiklo se to tedy velmi rychle! Podle těchto dvou jmenovaných je procedura bezpečná a oni (myšleno lékaři) jsou opatrní, neboť se jedná o citlivou část těla. Odpůrci této techniky však tak optimističtí nejsou.

Laser prý může penis zjizvit, snížit jeho citlivost, ať už dočasně nebo trvale, a přispět k zánětům. Navíc procedura není věčná, časem se původní barva začne obnovovat. Investovali byste do něčeho takového?

Pro bělochy, Evropany je něco takového spíš jen zoufalým výkřikem do prázdna, ale třeba takoví Indové si na bělosti dost zakládají. Po zesvětlení pleti mají větší šanci najít si práci s vyšším platem, nebo se seznámit s protějškem svých snů. Holt jiný kraj, jiný mrav.

Tak co, šli byste do toho?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Každý správný muž musí pod chirurgický nůž! Které chirurgické zákroky jsou v pánském světě nejžádanější?

Býváte častěji nemocní? Ubývá vám testosteron! Proč se to děje a co s tím dělat?