Až 70 procent žen by chtělo mít hezčí prsa. Jak manželce věnovat voucher na plastiku a neurazit ji?

Všímáte si, že si vaše žena poslední dobou významně prohlíží prsa nebo se vám dokonce svěřila, že s nimi není spokojená? Rád byste ji pomohl, ale nevíte jak na to? Ideálním řešením je darovat vaší milované voucher do kliniky estetické medicíny. Ať si sama rozhodne, jaké tajné přání si jím vyplní. Ostatně před vámi je už úspěšně darovaly stovky mužů.

darek manzelce prsa

Překvapivě mnoho žen touží po krásnějších prsou

Až 70 % žen by chtěla mít hezčí prsa. Nejen genetika, ale i těhotenství a kojení prsa negativně ovlivní. Ženy se často potýkají s povolením prsou, asymetrií nebo nejsou spokojeny s jejich velikostí. Úprava prsou, tedy nejen zvětšení silikonovými implantáty, ale i vlastním tukem, zmenšení a modelace, patří k nejoblíbenějším plastickým operacím. Pocit nově získaného sexy těla a zvýšení sebevědomí jsou k nezaplacení. Darovat manželce voucher do Asklepionu můžete velice diskrétně, citlivě, zkrátka tak, aby dárek splnil sen a potěšil.

˃˃Vánoční vouchery lze využít na kompletní služby všech oddělení kliniky Asklepion (dermatologie, plastické chirurgie, kosmetiky, ORL, cévní chirurgie, stomatologie či fyzioterapie).

darek prsa

Zdroj Shutterstock

Sex může být dobrý v každém věku.

Pociťujete, že vám to s manželkou neklape v posteli jako dřív? Častou příčinou bývají změny v oblasti ženských intimních partií, jako například povolení poševní stěny, ke kterým dochází v souvislosti s porody nebo stárnutím vagíny. Další projevy bývají také estetické změny na zevním genitálu a ztráta chuti na sex. Na oddělení dermatologie nabízíme novinku – laser Fotona, který velmi šetrně bez použití anestezie a nutnosti rekonvalescence zpevní tkáň pochvy. Zároveň si umí poradit se stresovou inkontinencí, která vaši ženu také možná trápí. Stejně rychle a jednoduše zlepšíme vzhled stydkých pysků i případnou asymetrii. Zvýšení libida je pak příjemným bonusem pro vás oba.

Jak splnit ženě její nejtajnější přání?

Je to jednoduché. Objednejte vánoční voucher online s doručením až domů ve vámi zvolené hodnotě (500, 1 000, 2 000, 5 000 nebo 10 000 Kč) a ani nemusíte specifikovat, na jaké ošetření to bude. Vaše žena už si sama vybere, a jistě dobře. A pokud se vám nechce nic složitě vyplňovat, stačí kontaktovat klientský servis kliniky na tel. +420 234 716 515 nebo přes formulář a oni vyřeší vše za vás. Voucher zakoupíte také na všech recepcích kliniky Asklepion.

darek manzelce prsa

Zdroj: shutterstock

Znáte Asklepion?

Síť center Asklepion je již od roku 1996 lídrem estetické medicíny v ČR. Poskytuje služby v oborech stomatologie, dermatologie, plastická a cévní chirurgie, ORL, fyzioterapie, kosmetika ad. Na 3500 m² plochy v Praze najdete 3 hi-tech operační sály, lůžkové oddělením, 25 specializovaných laserů, 13 hi-tech stomatologických ordinací, vlastní zubní laboratoř, 60 specializovaných lékařů a více než 150 členů dalšího zdravotnického personálu. Lepšího partnera pro zdraví a krásu si v Česku vybrat nemůžete.

Autor: red