Anti-Greta: švédská aktivistka Isabella Nilsson Järvandi bojuje proti propagandě LGBT a ilegálním imigrantům

Je jí šestnáct a je protipólem Grety Thunberg. Švédka Isabella Nilsson Järvandi je proti genderové propagandě a upozorňuje na negativní dopady migrace. Prostoru v médiích se jí ale na rozdíl od slavné kritičky Grety nedostává.

Anti-Greta: Isabella Nilsson Järvandi proti propagandě LGBT a imigrantům

O Gretě Thunberg píší všechna světová média. Je tady ale další dívka ze Švédska, Isabella Nilsson Järvandi, které je aktuálně také šestnáct let. I ona je aktivistkou, ale je proti současné globalizaci, propagaci LGBT na školách a přijímání ilegálních imigrantů. Současně je pro ochranu a zachování tradičních rodinných hodnot. Její podporovatelé na sociálních sítích a média, která se o ní odváží zmínit, ji proto přezdívají Anti-Greta.

Švédsko na vlastní oči dnes

Isabella Nilsson Järvandi se narodila v listopadu roku 2003 ve švédském Goteborgu. Její matka je Švédka a její otec z Íránu, a Isabella používá příjmení obou. Sama tak pochází se smíšeného páru a oba rodiče jsou rozdílných barev pleti. Vyrůstala v městském „ghettu“, kde na vlastní oči viděla, kam vede nekontrolovaná migrace. Sama čelila ve škole rasovým konfliktům ze strany jiných etnických skupin.

Zastánce tradičních hodnot

Poprvé se Isabella zviditelnila v prosinci 2018 na Munttorget Square v Göteborgu, kde měla řeč během pochodu Žlutých vest. Silně protestovala proti podepisování Globálního paktu o migraci a připomněla, že se migranti ve Švédsku spojují do „znásilňujících gangů“ a většina z nich by měla být ze země deportována. Navštívila několik podobných setkání aktivistů a svoje postoje objasnila i na YouTube. Snaží se bojovat za tradiční hodnoty a zásadně odmítá vštěpování „genderových ideologií“ na školách.

Anti-Greta: Isabella Nilsson Järvandi proti propagandě LGBT a imigrantům

zdroj: twitter.com

Jmenuji se Bella. Jsem dívka s penisem

Isabella zastává jasný postoj v tom, že je genderové „osvícení“ pro školáky velmi škodlivé. Vyvolává v jejich myslích zmatek a tím narušuje další vývoj. Příběhy s desítkami různých pohlaví, vztazích stejného pohlaví a změně orientace, to vše je prezentováno jako naprosto normální, důležitější než poznatky vědy. Isabella si stojí za tím, že existují jen dvě pohlaví, která jsou daná biologicky, a nejedná se o status, který si můžeme zvolit. Není proto divu, že nemá Anti-Greta v médiích žádný prostor, protože ta propagují jen marxistické ideologie. Právě statistiky a vědecké poznatky levice naprosto ignoruje. Problém vidí Isabella i v radikálním feminismu, který má negativní dopad na samotné ženy, protože je staví do rolí obětí.

Dopady vítací politiky

Přestože se Isabella tolik nevěnuje enviromentálním tématům, bojuje za zmíněná práva žen, které ve Švédsku zažily obtěžování, násilí nebo dokonce znásilnění z řad migrantů. Isabelle se nelíbí, že jsou za své činy jen velmi neochotně trestáni justicí a když, tak jen symbolicky. To vše často ze strachu, že v případě tvrdších trestů přijde protest komunity a obvinění z nelidských postojů a rasismu.

Tato mladá dívka kolem sebe nemá tým profesionálů ani zázemí bohaté rodiny. Není to žádná uměle vytvořená aktivistka a vyjadřuje svoje vlastní názory. Prostor se jí ale nedostává. Někdo, kdo říká to, co si mnozí myslí, se zkrátka do pro-Bruselské utopie nehodí. „Hledám pravdu a spravedlnost pro své milované Švédsko,“ napsala Isabella Nilsson Järvandi. „Jsme synové a dcery vikingů a jednoho dne povstaneme.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak Viktoriiny vodopády zase jednou nevyschly. Klimatické náboženství mění fakta podle svého

Vikingové objevili Ameriku, pojmenovali Rusko a utvářeli podobu Evropy. Kam nakonec zmizeli