Akupresurní body pro dobrý sex. Tohle probere každou!

Ať si o sexu myslíte cokoli, věřte, že o něm nevíte všechno. Ani zdaleka. Už jste třeba při masáži zašli tak daleko, že jste partnerce tlakem prstů zvýšili sexuální energii? Tak nemachrujte a začněte se učit. Takhle se to dělá!

Masáž jako taková, tedy kladení rukou na tělo partnera, působí uklidňujícím a uvolňujícím dojmem. I když se nám někdy tyhle hrátky v rámci předehry zdají být příliš dlouhé, neboť radši spěcháme k cíli, určitě mají svoje opodstatnění – tělo pod našima rukama je vláčnější a připravenější.

Jak se stát nejlepším milencem?

Kam se ale na takovou obyčejnou masáž hrabe japonská terapie šia-tsu, která se zakládá na filozofii a medicínské teorii akupunktury. Věnujete-li téhle zajímavé technice trochu času, pravděpodobně vás překvapí její účinnost. Jdete do toho? Tak si připravte pomůcku – milenku. Nic víc.

Nejdřív je třeba upřesnit, jak je to s tím tlakem. Tlak prstů (někdy i dlaní, loktů či tupých předmětů) terapeuti používají při práci s tokem energie zvané čchi, která probíhá tělem v tocích zvaných meridiány. Složité? Vůbec ne. Pokud vyhledáte určité body a zapůsobíte na ně stlačováním, odstraní se bloky a uvolní tok energie. Na co se zaměřit nejdřív?

Sexuální energie v množství na rozdávání

Jakmile si milenka lehne na břicho, obšťastněte jí meridián ledvin, který podle odborníků působí na sexualitu asi ze všeho nejvíc.

Tlakové body ledvin najdete na šířku palce po obou stranách páteře, na úrovni druhého a třetího bederního obratle (palec vám zajede do malé jamky). Dělá se to tak, že se s levou i pravou stranou pracuje současně.

Podržte palec v těchto místech, nebo začněte jemnou stimulací krouživými pohyby. A jak poznáte, že už to stačí? Dejte na svůj cit a empatii. No, a když už ji máte na tom břiše, trochu tu holku nastartujte k akci další skvělou vychytávkou. Víte, kde jsou ledviny?

Probuzení touhy. Konečně recept!

Zadní bod po stranách páteře: na jednu a půl šířky palce (na úrovni druhého a třetího obratle) je bod, jehož probuzení tlakem se hodí zvlášť pro vzkříšení sexuální aktivity. V překladu to znamená, že když někdo z vás netouží po sexu (chápeme, vy to nejste), měl by tenhle bod nastavovat ke stimulaci co možná nejčastěji. No, snažte se…

Návod na zbavení se únavy

Pořád se ta vaše vymlouvá na množství pracovních a domácích povinností, které jí brání mít s vámi sex? Ušetřete se těch řečí jednou provždy a nabídněte svoji pomocnou ruku. Zatlačte na bod vpravo mezi Achillovou šlachou a kotníkem. Jedná se o léčbu při nedostatku vitality. Trápí vás spíš její menstruace, ve které ona vidí překážku? I na to je recept….

Heroické překonání červené stopky

Dva šířky palce po obou stranách pupku (ulevuje od menstruačních bolestí). Podobně maká i tlak vyvinutý na tři šířky palce nad kolenní čéškou (na počátku svalu). Teď už víte všechno, co večer budete potřebovat. Další inspiraci najdete třeba v tomhle videu…

Víte, že…

Šia-tsu znamená v překladu tlak prsty. Šia-tsu pracuje s akupunkturními dráhami a body (jap. cubo) s cílem obnovit přirozený tok vitální energie a nastolit energetickou rovnováhu v těle. Procedura obvykle probíhá na podložce na zemi, ošetřovaný může být oblečený, nepoužívají se totiž žádné masážní oleje ani emulze.

Zdroj: Erotická předehra, Linda Sonntag, Ottovo nakladatelství 2008

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Lubrikanty pro anální sex. Praktické desatero každého nadšence

První sex? Ve Vatikánu už od 12ti! Kdy je brzy a kdy pozdě?