Ach ty ženský! Věděli jste o nich tohle?

Ono je to těžký. Na jednu stranu na ně nadáváme, ale na druhou stranu je milujeme. Jde o to, jakou mají zrovna náladu a jak s nima v daný chvíli vzhledem ke kolísavý hladině hormonů jde komunikovat. No jasně, že se bavíme o ženskejch!

ach ty zeny

Prvotně se nesmíme divit, že pusu nezavřou od samýho rána. Je to proto, aby stihly v průměru svejch 20 tisíc slov denně a to je, uznejte, fuška. Vždyť je to o 7 tisíc víc, než potřebuje vypustit z pusy průměrnej chlap.

Nutnost, nebo zabitý roky?

Když ženská řekne, že toho dneska má strašně moc na práci, tak jí věřte. Na svůj vzhled myslí 9krát denně. To říká nějakej průzkum, ale ten určitě dost odflákli, protože pokaždý, když jde kolem zrcadla, tak se musí zkontrolovat. Bude sice tvrdit, že to dělá proto, aby se nám, chlapům, líbila, ale pravdou je, že je to hlavně kvůli tomu, aby jí nepomluvily kolegyně v práci, pokladní v supermarketu, sousedky a možná i spolucestující v tramvaji.

Větší dřinu než my chlapi maj i s mrkáním. Zatímco nám stačí 11 mrknutí během minuty, tak ženský hejbaj očníma víkama 19krát za minutu. Makačka je to nejen do počtu, ale určitě i tím, že oči a řasy maj namalovaný a tudíž i těžší. Ještě že dneska už nepraktikujou stejnou nechuťárnu jako ve starým Římě. Tam ženský pro zlepšení pleti byly pomazaný potem gladiátorů.

Další věci dělaj ženský tak často, že s nima dokážou trávit ne minuty nebo hodiny, ale dokonce roky života. To, že promenstruujou víc jak 4 roky, za to vzhledem k „daru“ matky přírody nemůžou. I když i tohle se dá upravit, na což přišla jedna baba, která za svůj život porodila celkem 69 děcek.

Nad čím ale zůstává rozum stát, je fakt, že víc jak rok života stráví rozhodováním, co si vezmou na sebe. Jako by nevěděly, že žadný hadry – nejlepší hadry. A přitom nějaký módní triky přebraly z chlapskýho šatníku. Čert vem kalhoty, ale dokonce i vysoký podpatky. V těch se někdy kolem roku 1600 nejdřív producírovali pánové, až potom si začaly lámat nohy a kloubit kotníky ženský. Tak kdo chce kam… no vždyť to znáte.

Prachy až na prvním místě

Věčný stesky a lamentování, že fakt nemaj co na sebe, doprovázej často taky usedavým pláčem. Vychází to tak na 30, ovšem až 64 slzavejch údolí ročně. Přitom víc jak 80 procent ženskejch nosí špatnou velikost podprdy. Nebo má taková průměrná ženská 19 párů bot, ale stejně chodí jen v 7 z nich.

S hadrama velice úzce souvisí i jejich nakupování. Tuhle činnost zbožňuje každá ženská (jestli nějaká tvrdí, že ne, tak kecá, nebo zkontrolujte, jestli to není chlap). Ale kde na to brát prachy? I tohle maj ženský nějak geneticky vošéfovaný. Příkladem budiž, že mezi 20 nejbohatšíma ženskejma světa si na svůj majetek sama vydělala jen jedna z nich. Ostatní prachy zdědily po otci nebo manžílkovi.

A tady jsme u další jasně – a hlavně nespravedlivě – daný věci. Málokterej chlap něco zdědí po svý ženský, protože ty žijou dýl. Ženskej imunitní systém totiž stárne pomalejc. Taky jim rychlejc tluče srdce a maj víc chuťovejch pohárků. Jo a taky jim nevěřte, že prděj míň než chlapi.

Autor: Zvonimír Bláha

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 zajímavostí z doby americké prohibice

Proč milujeme pivo? Tohle jste nevěděli…