9 důvodů, proč mít doma sekretářku!

Říká se že, dobrá sekretářka je pravou rukou šéfa. A máte snad něco proti své pravé ruce? Drtivá většina z vás určitě ne! A sekretářka doma, to je teprve terno. Nevěříte? Po přečtení následujícího budete!

1. Je vždycky v obraze

A mohlo by se zdát, že třeba po proflámvané noci to úplně výhoda není, ale opak je pravdou! Možná sice ví, kolik jste toho včera vypil, ale taky ví, kde máte mobil, proč máte trenky naruby a kdo je ten chlápek co spí v obýváku!

2. Sekretářka je rajcovní

A bude rajcovní. Sekretářky už to tak zkrátka mají. Mějte si třeba selku, nám je to fuk. Ale sekretářky se po ránu prostě neleknete. A viděli jste někdy po ránu selku?

3. Na nic nezapomene

Mohlo by se zdát, že tak to má každá, ale sekretářka je prostě jiný level. V rámci loajality si pamatuje jen to, co je pro vás podstatné. A ne to, kde jste včera večer nechal ležet ponožky! Tedy to taky, ale nebude vám to omlacovat o hlavu.

4. Ví jak se obléknout

Zejména teda ráno, potom co jste ji večer pracně svlékli! Ale i jinak se na to jako dívat dá. Ony v tom prostě umí chodit (i se do toho strojit).

5. Umí provokovat

A to zatraceně dobře. Smyslný pohled, brýle na špičce nosu a hraní si s drdolem. Sekretářka ví, jak v muži vzbudit pozornost. A nikdy nevíte, kdy se vám to bude hodit!

6. Je diskrétní

Takže to, že se vám to včera úplně nepodařilo se nikdo nedozví. A že je to občas pěkné fiasko, to víte nejlépe sami. Sekretářka ale drží jazyk za zuby. Tedy až na velni příjemné výjimky, ale to je jiný příběh.

7. Není hloupá. Ne ta vaše!

A to u ženy rozhodně není samozřejmost. Jistě, neobalamutíte ji tak snadno, ale uvidíte, že nakonec její inteligenci oceníte. Vždyť, co je horší než srážka s blbcem?

8. Ví co máte rád

A nemluvíme teď jen o milování. Ale fakt teda je, že hlavně o něm. No co? Je to lidské, ne? A se sekretářkou i tuze zábavné! A krom aktu jsou tady i věci jako jídlo, hudba a další podružnosti.

9. Umí s kávovarem

Už jste se báli, že na kafe nedojde? Za koho nás máte? Sekretářka s kávovarem umět musí. A nejen s ním. Třeba i s psacím strojem. I když připouštíme, že sekretářku z videa bychom vám teda domů nepřáli!

Možná máte tendence brát povolání sekretářky na lehkou váhu, ale to bychom být Vámi nedělali. U nás v ČR mají dokonce svou asociaci a co kdyby si na Vás posvítily? Sekretářka je rozhodně fajn, ale určitě ne víc, než jedna!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč se ženy dožívají vyššího věku?