8 tipů jak maskovat nevěru!

Máte vztah bokem a bojíte se, že praskne? S naším návodem rozhodně ne!

Jak maskovat nevěru

DELETE

Žijeme v elektronické době. Většina komunikace se odehrává ve formě textovek, nebo online tweetů, zpráv apod. Chlapi mějte rozum. Všechno mazat! V opačném případě je to jen čekání na: „Zlato, někdo ti pí….ty hajzle!“

TIMEING

Jasně, chcete ji vidět, ona vás taky, ale je potřeba trošku plánovat. Jestli se mermomocí chcete potkat ve dveřích s jejím manželem, tak prosím, ale v tom případě od toho mnoho nečekejte. Co si budeme povídat, on ani soused, co vás vidí odcházet z jejího bytu, není výhra v loterii!

STEREOTYP

Hlavně proboha doma nic neměňte. Pokud je stará zvyklá, že později jak ve dvě z piva nechodíte, nemyslete si, že jí nebude divné, že z ničeho nic vydržíte o 10 piv víc a domů chodíte za světla!

VÝBĚR

Co si budeme vyprávět, každá se na to nehodí! Vybírejte pečlivě (co může mít bokovka za limity?), jinak se vám lehce stane, že na relax si pořídíte horší dílo, než máte deset let doma (ano, za trest)!

PENÍZE

Platí speciálně pro chytráky, kteří mají společný účet se ženou či přítelkyní. Těch 5 litrů, co sypete měsíčně do milenky, jste asi dali na charitu ne? Hlídejte, nebo jste v maléru, ani nevíte jak! A o vybíleném kontě teď fakt nemluvíme!

PRÁCE

Hele stejně chodíte domů servaný jak šestka závit, tak proč by vám to jako nevěřila. Pravda, vrátný nemůže domů přijít zmordovaný jako vykladač vagónů, ale to si snad umíte ohlídat sami!

HOSPODA

Bez kartáče se s touhle výmluvou samozřejmě neobejdete, ale garantujeme vám, že tisíckrát radši snese, že jste byl na pětipivu, než že jste byl na pětičísle!

PLZÁK

Kdyby všechny výmluvy světa shořely, jedna je konstantní! Zatloukat, zatloukat, ZATLOUKAT!

Máte jiné tipy? Nebuďte chrti a podělte se s ostatními v komentářích!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

7 důvodů, proč bychom nejeli do Ruska

Proč jsou domácí večírky lepší než pařba v podniku