7 křehkých květinek, které vám můžou nakopat zadek. Ať žije MDŽ!

Upravené, nalíčené, voňavé, něžné…. Jestli si takhle představujete ženy, tak rozhodně nečtete dál. Tohle je sedm zpocených, drsných a osvalených koček, které výborně ztělesňují, jak se stírají genderové role. Když už je zítra to MDŽ…

MDŽ připadající na osmého března. Za totalitního režimu to byl svátek chlebíčků a karafiátů, přičemž všechno v roce 1908 způsobila stávka švadlen, které bojovaly za zlepšení životních podmínek. To spustilo lavinu procesů, jež měly zohlednit práva žen a přijmout je jako rovnoprávné. „Oslava ženství“ je v nás tak zakořeněná, že i letos si leckdo vzpomene a domů donese kytku. Ok, tak když ženství, tak v čisté, ryzí podobě. Kdo je momentálně zosobněním jemnosti a křehkosti. Tyhle holky by si vás mohly dát ke snídani!

1. Drsná Věra Mikulcová

Říká, že práce je jejím koníčkem. Věra Mikulcová z Jihlavy se zapsala do knihy rekordů jako nejtěžší a zároveň nejmladší profesionální kulturistka světa. Při výšce 173 centimetrů váží lehce pod 90 kilo. Jako jedna z Češek působí v profesionální světové kulturistické lize. Při prvních závodech v roce 2015 v Torontu obsadila druhé místo. Její něžné, typicky ženské míry byste chtěli taky. Nevěříte?

„V těle mám při závodech pod dvě procenta tuků a 94 procent svaloviny,“ popsala pro portál iDnes. Závidíte? Tak makejte jako ona a dřepujte s 200 kily, nebo si aspoň nechte poradit. Věra s kolegyní vlastní fitcentrum. Až zvednete zadek z gauče, možná se tam potkáte.

Se ukaž, bejby…. Zdroj: VeraMikulcova.cz

2. Varya Akulova – jako stroj

Silná a krásná… Tak lidé popisují ukrajinskou akrobatku, žonglérku, wrestlerku, boxerku a kickboxerku, která svojí párou může konkurovat snad i Supermanovi. Výborně běhá, daleko skáče a navíc se zapsala do Guinessovy knihy rekordů jako Nejsilnější dívka světa. Však by byl výsměch, kdyby se tam nedostala. Při váze 40 kil s přehledem zvedne 300 kilo, na což i odborníci civí s otevřenou pusou. Holka totiž vůbec nevypadá jako chlap – a přesto by každého druhého zrušila lusknutím prstu.

Než si nalakuju nehty, tak ti pomůžu, zlato! Zdroj: SantaBanta.com

3. Mama Lou. Neber mi to z ruky!

Linsey Lindberg přezdívaná Mama Lou (USA) ohýbá pánve, trhá telefonní seznamy, drtí jablka svými bicepsy, nebo v dlaních, a to v různých časových úsecích. Některé její tituly jsou opravdu působivé! Poté, co v roce 2014 v Miláně odšťavnila pár jablíček, vrhla se na adresář s tisícovkou stran. Lidi v Austinu v Texasu jen zírali. Pro demonstraci síly Mama Lou používá opravdu všechno, co jí přijde pod ruku. Asi byste to nechtěli být právě vy…

4. Kristin Rhodes. Něco jako taťka

Američanka a profesionální „strongwoman“ se sto kily Kristin Rhodes, taky není žádná křehule. Patří do třídy skupiny atletů, jež trénuje rodinný příslušník – její manžel. Kristin s ním má tři děti, což znamená dvě věci. Buď musí „držet“, nebo chce podržet. Možná mu fakt nic jiného nezbývá, když jeho žena hází kladivem, diskem i oštěpem a dokáže vás vystřelit třeba i na Měsíc…

Hele, ptáček! Zdroj: Alchetron.com

5. Jill Mills stále v kondici

Americká železná lady, která 2. března oslavila 45. narozeniny, rozhodně nepatří do starého železa, i když od jejího posledního umístění (třetí místo na soutěži World’s Strongest Woman) uběhlo již jedenáct let. Tahle milfka má pořád sílu. Léta na sobě dře, ve vzpírání sbírá jednu cenu za druhou a úplně v pohodě si vyšplhá, kam potřebuje. Mrkněte na video a její slušně vymakaný záda. Asi vás to namotivuje k tomu, abyste konečně vyrazili do fitka.

https://youtu.be/1WVv7oR8N4k

6. Olga Liashchuk. S tou si nezahrávejte!

Ukrajinka, která se něžně pomazlí se 115 kily? Jeidně Olga Liashchuk. Když nevzpírá, drtí mezi svými stehny zralé melouny. Je tedy jasné, že kdybyste v oblasti jejích intimních partií udělali něco špatně (třeba jazykem), byla by s vámi bez servítek hotová ještě dřív, než byste vytáhli špičku… Jak to dělá? Slova jsou zbytečná…

https://youtu.be/FYO4QD5hg4o

7. Cecilia Carmen Linda Brækhus. Kočka s drápy

Norská profesionální boxerka a bývalá kickboxerka Cecilia Carmen Linda Brækhus, přezdívaná The First Lady, se s vámi taky párat nebude. Je totiž první ženou, která v každé hmotnostní třídě drží tituly WBA, WBC, IBF a WBO současně. Německý časopis box BoxSport ji v roce 2010 zvolil nejlepší ženskou boxerkou roku. Na to, že je jí 35 a poměrně slušně vypadá, je to docela fičák.

Doma se takhle neusmívám… Zdroj: Pinterest.com

Tak kterou byste brali a oslavili s ní Mezinárodní den žen?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Přežili! Lidé, kteří překonali vlastní smrt

Holky jako sexy mlátičky. To je pokoukáníčko!