7 drobností, které zpříjemňují sex. Už je znáte?

Způsobů, jak si sex vylepšit, existuje celá řada. Některé jsou složité a zdlouhavé, jiné totálně jednoduché a navíc účinné. Které skoro až prkotiny se vám budou ve stanu i pětihvězdičkovém hotelu hodit? Mrkejte na drát!

Sex a drobnosti

Zapomeňte na jakékoli přípravné soustředění, poučky, techniky a další terminologická upřesnění, která si beztak nikdo nepamatuje déle než vteřinu. Starý dobrý sex vám mohou usnadnit a zpříjemnit naprosté drobnosti. Jaké? Dáme vám sedm tipů, které se vyplatí znát v kterékoli fázi partnerského i mileneckého vztahu.

1. Zapnutí mozkovny ještě nad hladinou

Kdy jindy mít sex, když ne na letní dovolené? Voda se sice nejeví jako úplně ideální prostředí, protože odplavuje přirozené zvlhčující sekrety, což znamená, že to drhne, ale když znáte jistý fígl, ani ona si na vás nepřijde.

Tip: Jistým řešením je zasunutí penisu do pochvy ještě před samotným ponorem pod hladinu. Penis nesmí tam dole vyklouznout, popřípadě se oba musíte dostat na vzduch a pokusit se o synchronizované ponořování. Je to trochu prča, ale tahle sranda vyřeší problém se suchou dráhou.

2. Polštáře do akce

Jsou alfou a omegou skvělého sexu. Vypodložíte jimi ženskou pánev, uděláte si pohodlí, poděkujete jim za neotlačená kolena.

Tip: Pro začátek vložte tomu, kdo je vespod, nějaký ten polštář nebo polštáře pod zadnici. Příště to může být kostrč nebo bedra. Pro hokusy pokusy se mnohdy hodí i polštář s vyšíváním nebo korálky. Můžete stokrát hádat, proč? Kdo se o něj tře, bude na tom o dost líp. A je úplně jedno, jestli má v rozkroku penis nebo vagínu.

3. Šance pro spodní prádlo

Kalhotky se většinou sundávají nebo draží na fetišistickém portále, to víme všichni. Ale co když se s nimi dá dělat i něco jiného?

Tip: Prostě si jen tak ležíte na zádech, necháte ji, aby na vás jako vždycky rajtovala. Akorát s tím rozdílem, že jí u toho necháte spodní prádlo. Penis prostrčíte nohavičkou kalhotek a o víc se nestaráte. Je to skoro až k nevíře, jak každý její pohyb nahoru a dolů stimuluje ta správná místa.

4. Malá hra na hot dog

Ať už na párek v rohlíku máte jakýkoli názor, můžete si na něj i zahrát. Jak?

Tip: Namažte dychtivou jeskyňku a pořádně ji pozlobte protahováním žaludu mezi jejími stydkými pysky. Podobnost s hot dogem opravdu není čistě náhodná. Jestli se u toho všeho budete nudit, nechte rozhoupat dva horní poklady do pořádné tancovačky. Takhle to vypadá v praxi.

https://youtu.be/GbRfVImLKk0

5. Zachránění situace

Masáž chce každá. Vy se tváříte, že vám to nevadí, a snažíte se ze zad přejít na její hrudník. Pokud máte mandlový olej, můžete zabrouzdat ještě níž.

Tip: Rozdáváte-li si to v kuchyni, o to líp. Až vám dojde lubrikant, do pracek si kápněte mandlový olej (bio kvalita nejlepší). Maže výborně, opravdu výjimečně způsobí nějakou kožní reakci a voní po oříškách, což se té vaší bude líbit.

6. Lepší kluzkost

Jasně, kápnou jí do rozkroku nějaké mazadlo, patří k běžným věcem. Víte ale, že lubrikant patří i na jiná místa?

Tip: Jestli se pořád ptáte, jak pořádně rozkmitat svůj lačný hadí jazyk, evidentně neznáte postup, při kterém se lubrikantem navlhčí pupek, stehno, chodidla, ruce, krk, záda… Prostě to, co chcete líbat. Při olizování se totiž nejlepších výsledků dosáhne jen tehdy, když dojde k řádnému zvlhčení. (Použít můžete speciální gely určené pro orální sex.)

7. Imitace

Naprosto nejbáječnější způsob, jak si dokonale zpříjemnit sex? Kopírování!

Tip: Nechte kočku masturbovat, ale doslova přilepte svoji ruku na tu její. Pak si vyměňte úlohy. Vy povedete její prsty. Okamžitě tak (oba) získáte představu o tom, na co má ten druhý chuť. No, chuť… Pokud zrovna ona je ten největší problém, pro inspiraci nechoďte daleko. U nás na webu jí je dost. Počínaje kočkou na bowlingu. Nejen ona vás povzbudí tím správným směrem…

https://youtu.be/6tV_GmiZh-o

A jaké drobnosti dělají při sexu dobře vám?

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

7 gifů, které vystihnou váš první sexuální zážitek

Zpověď pornorežisérky: ženy milují špinavý sex