Emma Stone: zrzka, co letos v Hollywoodu vydělala největší balík!

Hvězda letošního muzikálu La La Land se zařadila na špičku žebříčku nejvíce vydělávajících hereček současnosti. Emma Stone, která za svojí roli dostala Oscara, předhonila i dosavadní rekordmanky.

Žebříček nejvíce vydělávajících hvězd Hollywoodu tradičně sestavuje snobský magazín Forbes. Emma Stone v něm letos sesadila dosavadní královnu Jennifer Lawrence. Ta si loni údajně přišla na šílených 46 mega, zatímco letos „pouhých“ 24 milionů dolarů, a skončila tak na třetím místě. Na to druhé se vyšvihla Rachel, respektive Jennifer Aniston. Že nic nenatočila? Nevadí, zato se objevila v kampani aerolinek Emirates. Za to vyinkasovala údajně 25 milionů dolarů. Na kšeftík na jedno odpoledne to není úplně špatné. Svět je zkrátka dost nevyvážený. Osmadvacetiletá Emma Stone se nicméně na čas ujala vedení, když za poslední rok vydělala 26 milionů dolarů. To na slušnou hypotéku nejspíš postačí.

Do LA za herectvím

Nenápadná zrzka pochází z Arizony ve Spojených státech. Odmala byla přitahována herectvím a v šestnácti letech kvůli tomu dokonce přesvědčila mámu, aby se přestěhovali do Los Angeles.  Zpočátku chodila na konkurzy a hrála jen v menších roličkách v seriálech. Její první filmová role byla v trapné komedii Suparbad (2009). Následovalo pár dalších filmů, a v roce 2011 vznikl snímek Bláznivá, zatracená láska. V romantické komedii učí Ryan Gosling zmateného Steva Carella, jak sbalit ženskou. Tam skočila s Goslingem v posteli na plátně poprvé. Podruhé to bylo ve filmu Gangster Squad – Lovci mafie (2013), a potřetí minulý rok v La La Landu. Že by vybírali herce tak, aby si nemuseli zvykat neustále líbat někoho nového?

Nic proti zrzečkám, ale Emma se nám líbí víc na blond. Co myslíte vy?

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Luis Fonci – Despacito ft. Daddy Yankee: kdo je sexy kráska z nejstreamovanějšího klipu všech dob?

Dana Hamm: nejžhavější bruneta z reklamy!