6 vlastností ideálního chlapa. Máte je také?

Že ideál neexistuje? Prý ano! Říkají to ženy i muži. Jen ho musíte potkat. A jaké by měl mít podle ženských vlastnosti ideální chlap?

Ideální muž

Obecně požadovaných pozitivních mužských vlastností jsou plné časopisy. A dalo by se s nimi ve většině případů souhlasit. Zkusme je trochu generalizovat…

1. Absolutní tolerance a pochopení

To po vás může chtít jenom ten, kdo vám to oplatí stejnou měrou. Pokud máte jeden nebo druhý už na začátku vztahu pocit, že něco na tom druhém chcete předělat, je to špatně. Většina lidí se nemění, obzvlášť v zásadních povahových vlastnostech. Protiví-li se vám představa, že strávíte zbytek svého života s nymfomankou se sklonem k závislostem na všech životních požitcích, poohlédněte se jinde. Nebude šťastni ani vy, ani ona.

2. Sebevědomí

Existuje tvrzení, že je lepší kurevník, než depresář. Ufňukánka, který si bude stěžovat na všechna bebíčka těla i duše, si žádná ženská vážit nebude. Ano, stane-li se něco zásadního a vám bude chvilinku ouvej, postará se o vás velmi ráda a pečlivě. Pokud ale máte bolestínství jako životní program, zapomeňte na to, že byste byli pro ženy přitažliví.

3. Vtip

Chtějí se s námi smát. Často. Navzdory vaší snaze se mračit jako ten největší tvrďák, spousta žen tvrdí, že není krásnější pohled, než ten na mužský úsměv od ucha k uchu. Naučte se vtipy, vyprávějte historky z mládí, zkuste imitovat Karla Gotta. To je fuk. Hlavně, ať to baví jí i vás. Ale šaška ze sebe nedělejte!

4. Láska a opora

Ženská chce mít 24 hodin denně pocit, že je milujete, zbožňujete, že je pro vás ta nejlepší a nejkrásnější, královna a bohyně. A když je jí ouvej, že se k ní přitulíte, vyslechnete, pochopíte, pohladíte, pomůžete a dodáte pozitivní energii. Zachraňujte jí, ochraňujte před všemi negativními vlivy, a budete její princ na bílém koni.

5. Vášeň

Pokud máte holku s normálním vztahem k sexu, a nejste úplné dřevo, uděláte jí radost tím, že jí budete chtít kdykoliv a kdekoliv. Ženská vás touží přitahovat tak moc, jak je to jen možné. Bez vášně vztah umírá.

6. Velký penis, spolehlivost, peníze, sexy tělo, prostě to, co chce ta vaše

Mohli bychom pokračovat do aleluja, protože ten ideál je pro každou někde jinde. Zažívejte spolu pocity štěstí, nelžete si a buďte si věrnou oporou. Staňte se prostě jejím nejlepším kamarádem, milencem, případně otcem vašich dětí. Pak budete ideálním chlapem pro život.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ženská předkožka. Proč není kapuce jako kapuce?

Nejhorší věty, které nechceme od žen nikdy slyšet!