6 věcí, které ženy při sexu nenávidí. Tenhle seznam má pro vás velkou cenu!

Hořká pravda? Podle průzkumu sexuálního chování Čechů se 69,6 % žen před sexem vymlouvá. Ještě horší jobovka? Mnohokrát si za to můžete sami. Co děláte špatně?

Je sex a sex. Ten dobrý od špatného odděluje hodně faktorů a občas je dobré podívat se na věci i z druhé strany. Co samičky naprosto dohání k šílenství? Těchto 6 věcí vás pohřbí zaživa!

1. Nepohodlné polohy

Od porodu mám povislé břicho, za které se stydím. Moc se nechci milovat v polohách, při kterých mi plandá dolů, jenže manžel to nechápe. Pořád si mě chce natáčet podle svého a mě to vadí,“ stěžuje si čtenářka s přezdívkou Crystal. Nejen ona nesnáší, když musí „trpět“ v polohách, které jí nevyhovují. Sama rozhodně není.

Britská sexuoložka Tracey Cox tvrdí, že tahle stížnost patří ke standardům a těm, které s tím mají problém, radí lehnout si na břicho na okraj postele. Jestli vám tohle stačí, prstěte a lízejte, co vám síly stačí, ale rozhodně netlačte na pilu, jinak si už nevrznete.

2. Zbrklé změny

Jakmile se ženská blíží k orgasmu, nemá cenu hrát si s horkým zbožím. Přestanete stimulovat, takže přestanete i souložit, protože orgastický neúspěch vám každá omlátí o hlavu. Proto pravidelné tempo neberte na lehkou váhu.

Neustále změny a zkoušení technik ženským klínům nedělá dobře. „To fakt nesnáším. Sama mám co dělat, abych měla aspoň jeden orgasmus, a když už je na spadnutí, mám se ho vzdát jen proto, že on nedodržuje plynulý jízdní řád? Pardon, ale čím víc rádoby kreativních nápadů, tím menší šance na úspěch,“ naprosto otevřeně říká Kristýna. Ovšem rozhoduje i doba soulože.

3. Nárazy v nevhodnou chvíli

Když se výrobce erotických hraček Love Honey zeptal 2 300 žen, kdy je nejvhodnější čas na sex, 91 % z nich odpovědělo, že buď brzy ráno, nebo pozdě večer. Ten je ale diskutabilní, protože leckdo nevydrží být dlouho vzhůru. Na následné dotírání a otravování se pak nebere zřetel, takže jestli i vy dolejzáte okolo půlnoci, věřte, že máte malou naději na zásun. Pokud navíc máte v ruce gigantický umělý penis, je s vámi nadobro konec.

4. XXL nástroje (a bez ptaní)

Podle magazínu PLoS One ženy raději volí „normální“, tedy průměrné penisy, zvlášť co se dlouhodobých vztahů týče. Pro jednorázové románky a úlety na jednu noc sice vybírají o něco větší kalibr, nicméně stále platí, že když na ně vystartuje torpédo, mají nutkání zdrhat.

V případě, že chcete praktikovat zasouvání obřích předmětů do vaginy, jednejte v rukavičkách a o všem se nejdřív rozumně poraďte. Vrata jako vjezd do pískovny prostě nemá každá a ne všechny snáší větší rozměry s klidem. Co snáší… Nenávidí! Jako kdyby to byla jediná položka ze seznamu…

5. Úšklebky u zdroje

Sexuoložka Coxová dál tvrdí, že ten, kdo orální sex dělá jen na požádání, ohrnuje nos a prohlašuje, že mu dotyčná v oněch místech moc nevoní, a dokonce ani poté, co se vagina vymydlí ve sprše, je směšný šašek.

Už se mi to stalo. Bůh ví, že jsem asi měla nějaký zánět, takže se svým způsobem nedivím, ale na druhou stranu to šlo říct normálně,“ krčí rameny jistá Jitka, která si od týpka vyslechla: „Fuj, smrdí ti jak zkažený maso.“ I kdyby to byla pravda, šetření taktem je v tomhle případě jako smrtící injekce. Pokud si pustíte hubu na špacír, zůstanete jen stát a čumět jako tenhle nadržený osel, co neudržel svoje pérko v klidu.

https://youtu.be/CoYFmLdDFcE

6. Narážení na kůl

Statistiky uvádí, že dřív byli muži iniciátory sexu asi tak ze 75 %, ale teď je to tak, že ženy často přebírají mužské role a normálně se nebojí vyjíždět jako první. Ale to neznamená, že se jim za to urvou ruce nebo ucpe vyřídilka. Bohužel, i to se často stává.

„Při orálu nenávidím, když mě chlap chytne za hlavu a přiráží tak, až se začnu dusit. Buďte soudní, chlapi. Když už vám holka ten kousek počůranýho masa vezme do pusy, tak si projevy chlapský síly nechte od cesty,“ vzkazuje Mária. Amen.

A co zase nenávidíte vy?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sex při menstruaci. Má pro chlapa nějakou výhodu?

Romantický sex. Proč je tak důležitý?