6 věcí, které z vás udělají v ženských očích debila

Myslíte si, že ji máte zmáklou a vztah nebo minimálně několik postelových akcí je v jistou záležitostí? Pak se můžete šeredně mýlit. Nikdo neříká, že debil jste, ale stačí pár věcí, které ho z vás naprosto spolehlivě v jejích očích udělají. Jak pozná, že jste tupan? Čtěte!

Je na čase nalít si čistého vína. Jste opravdu takovej mačo, jak si přijdete nebo ne? Pokud se ztotožníš alespoň s jednou z níže uvedených situací, pak hrozí, že ti zásun ani velká budoucnost u tvojí roštěnky nečeká. Spíš se připrav na pořádný lízání ran s partou kámošů v zahuleným baru. Tak si na to posvítíme…

1. Oslovuješ ji profláklými přezdívkami

Nikoho nezajímá, že nemáš pamatováka na jména. Taktika zvolit si několik opravdu hloupých a profláklých přezdívek tipu prdelka, kočička, princezna, zlato...a ještě ji tím častovat každou chvilku, není vůbec dobrej nápad. A jestli máš dojem, že všechny frajerky před tím za to byly vděčný, šeredně se mýlíš. Svojí prohru ještě zpečetíš tím, že prohlašuješ, že všechny předchozí přítelkyně byly kikiny a úplně pitomý. Brzy jí docvakne, že je jen další v řadě.

2. Tvrdíte, že jste úplně stejný

Myslet si, že sežere i s naviákem tvrzení, že jste ze stejnýho těsta, je vážně naivní. Pokud jako důkaz uvádíte úplně jiný vlastnosti, než kterými vaše přítelkyně oplývá, pak jsi si právě vykopal hrob, kámo. Na hodně tenkým ledě je třeba tvrzení: „Jsi mrcha a ty já miluju“.
.

3. Lžete o tom, že máte rádi city a povídání o ničem

Hlavně jí nebulíkuj, že jsi cíťa s velkým srdcem a miluješ debaty o ničem. Pokud jsou to prázdný slova, pozná to velmi brzy. Zvládneš maximálně dvě večeře. Pokud tě nepošle do kopru, půjdeš sám ze sebe zvracet. A hlavně se jí nepokoušej skládat verše, když nemáš básnický střevo. To je náhlá smrt.

4. Uděláš ze sebe kasanovu

Hnedka se jí pochlubíš, že jsi měl tisíce holek? Tak prrr! A ty si vážně myslíš, že ti to sežere? Pak jsi větší pitomec, než jsme si mysleli. Podobně odpudivě působí i tvrzení, že je tvoje první – ve třiceti. A že jsi čekal na tu pravou. Je úplně jedno, co je pravda. Tohle tě knokautuje na stodeset procent!
.

5. Jsi příliš jednoduchej

Jsi jednoduchej? Nebo se tak tváříš? Prostě nechceš nic řešit, žádný komplikace nebo překvapení? To je taky konec! Má dojem, že jí chceš jednoduchou a dokonalou a dokud to tak je, budeš spokojenej. A ty patrně budeš! Když ale pozná, že je ve tvých očích jen člověk, co řeší svoje problémy, okamžitě krutě pocítí, že tě přestává bavit. A půjde! (Je otázka, jestli to v tomhle případě není dobře.)

6. Necháš se zvyklat jednoduchýma trikama

Jsi průhlednej jako igeliťák. Bože. Předstírá nezájem a ty se hned na to chytneš? Zkusí na tebe provokace nebo hlubokej výstřih a ty reaguješ podrážděně? Tak to máš spočítaný. A jestli tyhle situace navíc k životu ještě potřebuješ, aby ti to dávalo motor ve vztahu, pak je s tebou Amen, kámo.
Tak co, chytáš se nebo jsi nad věcí?
Autor: Ed
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:
5 věcí, za které byste se rozhodně neměli stydět
Víte, co se děje pod peřinou postelových scén? My ano!