6 poloh pro rychlý sex. Tohle musíte zkusit!

Oči jí zajiskří – a oba víte, co to znamená. Vykradete se dál od ostatních a hledáte vhodný prostor pro sex. Jaké geniální polohy se vám vyloženě nabízejí? Tyhle patří k nezbytným nutnostem i vítanému zpestření! Počítejte do šesti…

I když podle výzkumu z Ohio State Univerzity a tamní vědátorky Terri Fisher myslíme na sex osmnáctkrát denně, sex není to jediné, co sužuje naši mysl. Je to taky jídlo, spánek a zdraví. Navzdory tomu všemu se ale někdy může stát, že sexuální touha je natolik silná, až se někde mezi lidmi nemůžete přemoct. Pak hledáte alespoň malé soukromí: záchod, koupelnu, spižírnu, výtah… Hlavně honem, a to z několika důvodů.

Je sice pravdou, že na veřejnosti je sex trochu svízelnější, nicméně zároveň je o to zábavnější. Úhly a směry pronikání údu do pochvy v následujících šesti vyjmenovaných polohách uplatníte právě při rychlé, náhlé souloži, kdy se vaše touha už fakt nedá ovládnout. Sorry jako!

TIP: Jestli je pro vás 6 poloh málo, prohlédněte si rovnou velkou galerii sexuálních poloh. Najdete zde polohy vleže, vsedě, ve stoje, zezadu, z boku, s partnerkou nahoře atd. Vše roztříděno i dle fyzické náročnosti a doplněno ilustracemi či fotografiemi pro rychlou orientaci.

1. Hlavy k sobě

Posadíte se na cokoli, co je po ruce. Milenka si vám obkročmo uvelebí do klína čelem k vám. Nohama se opře o podlahu, ruce vám dá kolem krku a rychlými zdvihy nahoru a dolů řídí rytmus celého pohlavního styku. Defacto všichni jsou spokojení – však za pár minut je hotovo. Konkrétně, a z vědeckého pohledu psychologů z Queenslandské univerzity, to v průměru dělá zhruba 5,4 minuty, pokud to chcete v číslech.

2. Čelem vzad!

Vy si sednete, ona taky, ale tentokrát zvolí pozici zády k vám. Možné je to v koupelně, nebo třeba i vedle skříně, když se utrhnete od zbytku skupiny. V tomto postavení je proniknutí velmi hluboké, tak pozor na to, abyste se nenechali až moc unést okamžikem – v souvislosti s citlivým děložním hrdlem by mohla zakřičet bolestí. A tip navíc, když ona přiráží při jízdě nahoru a dolů, přidržujte ji v pase.

3. Špulení pozadí

Milenka se předkloní nad vanu a opře se o ni. Vy do ní vniknete vestoje odzadu. Jelikož vaše nádobíčko naráží přesně na to nejlepší místo ze všech (přední poševní stěnu), zvyšujete pravděpodobnost, že ona při té rychlovce vyvrcholí. Jestli to stihnete taky, a pochlapíte se orgasmem ve stejném okamžiku, dostane situace větší grády.

4. Těsný kontakt

Dotyčná si sedne na okraj (vany, židle, pohovky). Vy si kleknete před ni, roztáhnete její nohy, vniknete dovnitř a ve finále si ty její dolní končetiny ovinete kolem trupu. Pak si ji celou přitáhnete k sobě, co to dá, ruce jí dáte okolo pasu a hodíte do placu žádost, aby se zaklonila. Všechno potřebné budete mít na dosah…

5. Variace na záchodové téma

Občas se stane, že nemáte jinou možnost, než se spokojit s velmi úsporným prostorem. Je-li jím například toaleta, nabízí se vám poměrně neotřelé řešení. Sklopte prkénko, postavte milenku na mísu (to není vtip), obejměte ji kolem trupu a spojte ruce za jejími zády, ona vám ty svoje dá okolo krku. Pak na vás nasedne a při té příležitosti se nohama ovine kolem vašeho pasu. Tak, a teď se ukažte, co ve vás je.

6. Sexy náraz o zeď

Máte v rukách aspoň trochu síly? Paráda. Přilepte ženu ke zdi, mírně ji nazdvihněte za zadek a přirážejte. Dotyčná se může pro stabilitu přidržovat protější stěny, ale všechno to pochopitelně závisí na dispozicích vybraného místa. To kreativní vymýšlení ale dost často stojí pár vteřin strachu nebo nepohodlí. Co říkáte?

A jaká je vaše oblíbená poloha pro divoký, rychlý sex?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Syndrom sexuálního vyhoření. Máte šanci ho porazit?

4 důvody, proč žena odmítá orální sex. Naučte jí to!