6 důvodů, proč holky koušou, škrábou a blbě se chichotají?

Pánové, není pochyb, že to všichni známe a víme, že se to děje. Ale sakra proč? Čtěte dál a třeba pochopíte!

Proč ženy škrábou

KOUSÁNÍ

  1. Vášeň – Chlapi klapky dolů. Ona celá ta slavná nadrženost prostě není jen o nás…. tak se nebojte si přiznat, že máte doma dračici (jasně že, většinou v rouše beránčím), co by vám v největším laufu nejradši prokousla krk (Twilight´s not dead, víme?)!
  2. Psychika – Hele někdy to nebude tak růžový, jak bysme si chtěli myslet. Část z nás má prostě doma bestii, co si nejvíc povolí v posteli. Na druhou stranu, když vás zhryže při sexu a nemá problém, když pak jdete s klukama na pivo, dá se to. Ovšem bacha na chloubu!!!  Zhryzanej žalud horší jak nahnilej kaštan!

ŠKRÁBÁNÍ

  1. Kvalita – Jasně že sebechvála smrdí, ale tady je potřeba mít jasno. Když jí to děláte fakt dobře, nereje vám záda proto, aby tam zasázela ředkvičky! A co si budeme povídat, to pak člověk (rozuměj chlap), vydrží ledasco!
  2. Ekzém – Blbý co? No nedá se nic dělat. Jestli si myslíte, že ženský „drbou“ tak nějak od přírody, tak ano, ale určitě ne při naprosto všedním sexu (no no no KAŽDEJ ho známe – tady si triko honit nebudete!). Prostě když to svědí, tak to svědí! Nazdar!

CHICHOTÁNÍ

  1.  IQ – Už zase? Hoďte se do klidu! KAŽDEJ Z NÁS měl někdy nějakou, co přihlášku do Menzy nedostala, protože by stejně nevěděla, z který strany se vyplňuje. A zkuste říct, že se nějaká nehyhňala kdejaké krávovině, co vás zrovna napadla.
  2. CHARISMA – Na druhou stranu! Občas zaberou i takový, co sem tam něco v hlavě dohromady dají. A ty se samozřejmě chichotaj úplně stejně! Jen tu demenci nahrazuje okouzlení (ne po deseti pivech pravděpodobně žádnou takovou nerozchichotáte – což ovšem neznamená, že se vám s gustem nevytlemí, jen co vejdete do dveří)! V takovém případě nám to ale zní jako rajská hudba….něco jako Duo Jamaha pro důchodce z Horní dolní!

Důvodů k chichotání mají ženský ještě asi 764! Ale kdybychom je měli všechny vypsat, vyschnou vám bulvy, než to dočtete. Důležitý asi je, že je to sice otravný, ale když jim v tom nebráníte, je z půlky vyhráno! Tak hi hi pánové!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč je chlast tak super? My to víme!

7 důvodů, proč nastal den, kdy jsem začal uvažovat o satelitu