5 způsobů jak zaručeně urazit ženu!

Samozřejmě nepředpokládáme, že byste to dělali denně, ale někdy je zkrátka třeba něžnější pohlaví poslat kamsi! Nebo něco na ten způsob! Jak? Jednoduše!

Jak urazit ženu? Takhle!

1. Věk

Třeba tisíckrát můžou dělat ramena, ale jedno je jisté. Záměrně je ostaršete (v takovém případě je 10 let nutné minimum) a amok je zaručená záležitost. Žádná nesnese, aby z ní kdokoliv dělal stařešinu. Pozor na výjimku! Když budete chtít vytočit patnáctku, tak na věku shoříte. My ale samozřejmě předpokládáme, že pokud už naši čtenáři chtějí někoho urazit, bude to žena a ne dítě!

2. Přirovnání

Samosebou máme pochopení pro to, že vás prvně napadnou kdejaké vylomeniny z postele. Ovšem je to mnohem prostší záležitost. Ženu totiž spolehlivě vytočí přirovnání jakékoliv a s kýmkoliv. Vtip spočívá v tom, že musí být pro danou dámu vždy negativní! Ideálně, budete-li dotyčnou přirovnávat k vlastní matce. Pak vlastně stačí říct cokoliv!

3. Vzhled

Ať je to kdo je to, ženy si zkrátka na svůj vzhled potrpí. Jakmile zmíníte, že je na světě nějaká hezčí, a nedej bože pro vás něco znamená, máte zaděláno na prvotřídní nakvašenost. Pravda, častovat například vlastní matku narážkami na vzhled je poněkud příkré, ovšem zadání znělo jasně: Urazit!

4. Bývalá

Vůbec tím necílíme jenom na partnerky. Jízlivá poznámka o vaší bývalé (co na tom, že je to mrcha par excellence a neopřeli byste o ni ani kolo), totiž spolehlivě rozpumpuje jak vaši matku, či jinou blízkou příbuznou, tak třeba vaši kamarádku, která si o bejvalce v alkožalu vyslechla své a protichůdné chvalozpěvy jí rozohňují doběla. Žena zkrátka zmínka o jiné, která pro vás něco znamenala, nikdy s klidem nepřejde.

5. Fňukání

No a zde jsem už u úplného dna. Skuhráním a pofňukáváním zkrátka vytočíte úplně každou. Muž je totiž v ženských očích tím, kdo životní situace zvládá s přehledem a nadhledem. Jakmile tomu tak není, každá se dřív nebo později parádně naštve!

Znáte lepší způsob, jak dost ženu do varu? Neváhejte ani vteřinu a podělte se s námi.

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Holky u nás a ve Vegas. Koukněte na srovnání

Jak vidí vztah muži a jak ženy