5 věcí, kterých se chlapi bojí! Ale fakt!

Pánové je na čase nalít si čistého vína. Jsou zkrátka na světě věci, kterých se bojíme i my. Přesvědčte se sami.

5 věcí, kterých se chlapi bojí

Ženy

Nesouhlasné reakce si nechte od cesty. Všichni dobře víme, že pokud někdo umí muži udělat ze života peklo, je to žena. Tvor, který má nad námi daleko větší moc, než kdy budeme ochotni světu přiznat. A jakmile nás dostanou do chomoutu, jsme v podstatě odsouzeni jejich zlovůli. A občasnými pivními výlety si toho ve skutečnosti mnoho nevyvzdorujeme!

Nemoc

Vytáhneme dvacku za den a šest piv po práci, protože nám se přece nemůže nic stát. Ale běda jak jednou zjistíme, že to tak není. V podstatě každý chlap má v sobě kus hypochondra. Je jen otázkou času, kdy se to projeví. Asi nikomu není nutné představovat nejznámější zákeřný syndromrýmička! Co ta už nás málem zabila!

Sexuální trapas

Hodiny strávené sledováním porna v pubertě v chlapech zanechávají zásadní odkaz. Kdo nevydrží alespoň 15 minut, je břídil a sexuální amatér. Ostrý střet s realitou, kdy čas od času počítáte sex spíše na vteřiny než na minuty je pak jedním z nejspolehlivějších strašáků mužského pokolení. Každý chce být zkrátka přeborníkem!

Ztráta práce

Od mala nám je podsouváno, že živíme rodinu, platíme hypotéku, kupujeme auto…..a jak asi, pokud nemáme práci? Nebo o ni nedej bože přijdeme? Bez ohledu na to, jestli jsme nebo nejsme schopni si najít práci novou, ze ztráty té současné máme podvědomě panickou hrůzu!

Děti

Leze to všude, ječí to, není s tím rozumná domluva, všude se to plete. Někdy je to teda roztomilé, ale nedej bože, aby nás u toho někdo přistihl (ne pánové, o pedofilii teď není řeč). Děti jsou samozřejmě pro ženský. Jedinou výjimkou jsou naše vlastní děti, protože ty samozřejmě zdědily vše dobré po otci. A kdyby náhodou ne, je to samozřejmě chyba matky! Děti zkrátka co nejdál od nás!

Strach lze mít i z dalších věcí. Čeho se ale podle vás bojí chlapi především? Napište nám!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 věcí do kapsy, který vám můžou zachránit kejhák

5 způsobů, jak může chlap zvládnou předvánoční šílenství!