5 vaginálních rekordů, kvůli kterým dneska nebudete spát

Růžová, pysky volné, pod plachetkou vagina… Co je na ní tak zvláštního? Všechno. I jen tak, sama o sobě, je fascinující. Nicméně některé kousky jsou ještě zajímavější než ty ostatní. Co byste řekli třeba na vaginu 48 centimetrů hlubokou?

Ženské vaginy jsou jeden velký zázrak, což se ví už strašně, strašně dávno, nicméně někteří odborníci se nebáli říct to nahlas. Třeba takový vědec Kermit Krantz, který se v 50. letech minulého století zabýval složitou anatomií ženského těla, se po rozpitvání genitálií osmi mrtvých žen nestačil divit.

Jedna má tohle, druhá tamto

Zjistil totiž obrovskou variabilitu rozmístění nervových zakončení v genitální krajině, prostě a jednoduše, absolutní počet nervových zakončení se v různých oblastech lišil. Závěry tohoto vědce tedy zněly jasně: Neexistuje dvojice žen, které by byly ze sexuálního hlediska vybaveny anatomicky úplně stejně. A tohle rozhodně není jediné překvapení, které ze ženského klína umí vylézt. Je toho mnohem víc. Třeba z téhle pětky bizarnost jen stříká.

1. Kačena, která vám to nandá

Mrtvej tah určitě znáte. Ale co tohle…? Ruská gymnastka Tatyana Kozhevnikova se pyšní rekordem v Guinessově knize všech těch světových „nej“. Její vagina totiž uzvedne 32 liber, což je 14 a půl kilogramu! Důkaz místo slibů…

https://youtu.be/IY1dazkkRRU

2. Pružnost, co můžete závidět

Elasticita vaginy nezná bratra ani sestru. V listopadu 2015 se narodilo největší indické dítě. Jistá Firdous Khatun šla do práce, ve které strávila pouhých 15 minut. Najednou to na ni přišlo, fik, fik, a hošánek měl 6,7 kilo. Na to, že novorozenci mají v průměru okolo 3,6 kilásků, to fakt docela ujde. A co matka? Přežila. Jak jinak. Mimochodem, po porodu se vagina vrací do normálu zhruba do šesti měsíců po akci.

3. Prostředí útulné, i když kyselé

Vagina v některých extrémních případech pojme třeba i záchodovou štětku, nicméně víte, co se stane, když se v ní utopí mobil? No, můžete hádat… O úsměvný případ se postarala sedmadvacetiletá žena ze srbského Bělehradu. Ta svoji Nokii 3310 používala k masturbaci (údajně ji měla na šňůrce), ale ve víru vášně tenhle dnes už legendární mobil vklouznul až příliš hluboko.

Nešťastnice to nejdřív nechala být, pak si řekla, že asi zajde k lékaři. Sedla si do čekárny a v tom telefon začal zvonit. „Doufáme, že tohle je naposledy, co pacient používá mobilní telefon pro něco podobného,“ nechal se slyšet zdravotník na nejmenované klinice, který zároveň tento případ vyhodnotil jak svůj osobní, rekordně kuriózní. Hoch ještě asi neviděl tu štětku. Nebo Annu…

4. Hluboká tůň, ve které se utopí i Titanic

Držitelkou světového rekordu pro největší vaginu stále patří Skotce Anně Swan (1846 – 1888), která nastavila sakra velkou laťku. Tahle dáma se údajně narodila zcela normální, pak ale začala rychle růst. Když potkala svého nastávajícího manžela, který měřil „jen“ 213 centimetrů, věděla, že „buď anebo“. Asi jediná šance na partnerský, aspoň trochu normální, život…

Při porodu však jejich dvanáctikilové dítě zemřelo. To však nic nemění na tom, že tato událost odhalila jednu zajímavost. Anna měla nejhlubší vaginu historie.

Některé prameny dokonce uvádí, že se jednalo o celých 48 centimetrů, což je shodou okolností stejný „údaj“, který trápí Mexičana Roberta Esquivela Cabreru, který má nejdelší penis na světě. Jestli máte odvahu, mrkněte se na video. (Pokud možno s prázdným žaludkem. Jeho obsah byste snadno mohli vyhodit.) No, a teď to porovnejte s tou vaginou. Asi dneska nebudete spát!

https://youtu.be/kstyY8LdMaE

5. To nejmenší, co můžete potkat

Naproti tomu některé ženy mají úplně opačný problém. „Při popíjení v místním baru, kdy jsem zrovna nemohl dostat z hlavy špatné myšlenky, k nám přišla nějaká žena s tím, že zavolá svojí známé. Prý ona má něco, o co bych mohl mít zájem,“ vypráví příhodu Mike Rafone, oficiální soudce, posuzovatel a hlavní kápo oddělující zrno od plev v rámci Guinessovy knihy rekordů.

„Nejdřív jsem nevěděl, co mám na fotce vidět. Teprve když jsem se dostal do laboratoře a k mikroskopu, mohl jsem potvrdit, co se děje,“ dodává. Jistá Jennifer Jenkins z Nebrasky má nejmenší vaginu na světě. Ukázalo, že se jedná o velmi malý rozměr šesti milimetrů. Slečna Jenkinsová prý randí zásadně s čínskými muži. Můžete hádat, proč asi? (I když celá věc je i tak diskutabilní. Magazín Personality and Individual Differences Medical Journal uvádí, že průměrná délka čínských penisů je 10,9 centimetrů. Musí to být hardcore tak jako tak!)

Však podle slov Jennifer je těžké mít normální vztah, natož sex. Tak jasně, málokdy to bývá horší… A nezapomeňte, vagina není mejdlo, té nikdy neubude, tak ji koukejte co nejčastěji používat!

A co vy víte o vaginách?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Pomůcky pro nadšené gynekology. Co a kde normálně koupíte?

Chce mít neuvěřitelný orgasmus? Drážděte její děložní čípek!