5 nejhorších pánských plavek vůbec. Máte na ně kuráž?

Klasický střih, nohavička nebo ultra pohodlné šortky? Nenechte se mýlit. Pánské plavky mohou být odvážnější, než si kdy vůbec dokážete představit! V čem jsou někteří schopní vyjít mezi lidi? Tohle je seznam pěti nejšílenějších „plavek“, které jsme snad ani vidět nechtěli!

Muži na pláži

Někdy je odlišnost potřebná a dokonce i krásná. Ale když to s ní někdo přežene? Jak tohle asi může dopadnout, pokud se jedná o pánské plavky? Že se vůbec ptáte!

1. Větší než malé množství látky

Asymetrie vládne světu. Minimálně tomu ženskému dělá dobře. Třeba v případě letních šatů, které, když jsou zajímavě střižené, přitahují pohledy. Však to znáte u té svojí. Už máte dost toho, že vám kdejaký nýmand okukuje babu? Pak se postarejte o to, aby vám to venku taky „seklo“ a pořiďte si (čistě pouze pro sebe) plavky ve stejném duchu.

Tenhle asymetrický kousek stojí okolo 22 eur, což je necelých šest stovek našich. (Za takový kousek látky?) Můžeme ale zaručit, že bez povšimnutí neprojdete nikdy nikam! Stejně jako v případě dalšího modelu…

Originalita za všechny prachy.

Originalita za všechny prachy.

2. Módní výstřelek pro ty nejhustější

„Boratovy mankini“ se poměrně běžně prodávají jako vtípek, který pobaví na narozeninových oslavách. Jenže střih těchto „plavek“ kdosi vzal vážně a stvořil spodní prádlo a koupací úbor zároveň, který popírá všechny zákony pohodlí a estetiky. Jako asi takhle…

Na pláž ne a ani na Halloween by se v tom nikdo neměl ukazovat ani ze srandy. Vždyť ty neopálený pruhy vpředu i vzadu udělají tolik ostudy! Nebo myslíte, že může být ještě hůř? Evidentně ano.

Už víme, co to znamená, když je někdo zaříznutý...

Už víme, co to znamená, když je někdo zaříznutý…

3. Nápad na rychlé opálení

Bobby Cole Norris, anglická hvězda jisté reality show, na španělské pláži ukázal svoje pojetí plážové módy a na svého brabce nasadil cosi jako hliníkovou fólii, která přitahuje sluneční paprsky a tím i urychluje opálení.

Nedá se to vyloženě nazvat plavkami a my doufáme, že podobné nápady nevzbudí vlnu nadšení a nedostanou se dál než do koše návrhářů, kteří by je dostali do sériové výroby. Takže, na výraz „Bobby ball bag“ rychle zapomeňte, i když už ho používají mnohá média. Nedovolíme, aby se tohle rozšířilo!

Týpek, co si hraje na fandu NASA.

Týpek, co si hraje na fandu NASA.

4. Přešlap v podobě kvítečků

I když člověk nepatří mezi módní experty, zpravidla dodržuje základní pravidla výběru plavek, mezi která patří optimální střih a optimální barva. Jsou ale případy, kdy to tak docela nevyjde.

Vybrat si poměrně slušný koupací spodky a zabít to romantickými kytičkami (ještě že ne srdíčky) taky nepatří mezi nejlepší nápady. Že to není pravda a žádná buzna se neotočí? To je asi takový fake, jako když evoluční biolog David Bainbridge nedávno zveřejnil, že hlavní věcí, kterou muži na ženách hledají, je inteligence. Obojí je pochopitelně nesmysl. To si už rovnou na čelo můžete dát nápis, ať vás kolemjdoucí kopnou do koulí, protože je beztak už nepotřebujete.

Bjoučku, jsem sladkej?

Bjoučku, jsem sladkej?

5. Drcení skořápek

Mezi námi a vámi otázky na tělo neexistují, i když… Už jste někdy měli kulky v kleštích? Pokud si to aspoň jednou v životě chcete zkusit, předstírejte, že patříte mezi pornoherce shánějící extra nevšední a velmi kreativní plavky – samozřejmě pro natáčení scény u bazénu.

Všechno, co do kousku o pár tkaničkách narvete (a že toho nebude moc) se neschová, a tudíž můžete očekávat nevšední přístup od všech, koho potkáte. Stojíte o to?  Tak aspoň vybírejte drobný za každý hloupý vtípek na vaši adresu. Po setmění budete mít kapsy plné peněz!

Tohle nezachrání ani hora svalů!

Tohle nezachrání ani hora svalů!

Nechcete se ztrapnit? Tak se mrkněte, jak si tohle léto představuje Channel!

Tak co, které plavky jsou vaším favoritem?

Zdroj: foto Pinterest, Instagram, Internet

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Plážové dilema: podprsenka nebo kalhotky?

Njstrašnější plavky, které jste kdy viděli