5 důvodů, proč jí ubrat kyslík

V posteli někdy nuda a stereotyp? Zkuste trochu přitlačit na pilu. Třeba jí ubrat kyslík!

1. 50 odstínů šedi

Ano, to je ta kniha, kterou dnes už četly asi všechny holky, a my pořád nevíme, proč. Takové literatury se přece píše mraky! A pořád! Co ale víme je, že maník v knize se s tou svojí vůbec nemaže. No tak to zkuste taky!

2. Vzrušení

Nemusíte to hned chápat, ale některé ženské to tak prostě mají: Potřebují v sexu trošku toho násilíčka. A opravdu tím nemyslíme ocelovou tyčí přes záda! Na plácání po zadku vás užije, ale zkuste jí naordinovat kyslíkovou dietu! Třeba budete koukat!

3. Prevence

No a kdyby se jí to náhodou nelíbilo, určitě si to alespoň zaslouží! Co na tom, že o tom nevíte! Uberte jí kyslík a hotovo! Čistě pro strýčka příhodu!

4. Sousedé

Ta vaše ječí jako siréna a vám je to fuk, protože se cítíte jako pán všeho tvorstva? To je možná chyba. Sousedé mají uši všude a prakticky vedle každého z nás bydlí někdo, kdo se dříve nebo později ozve. A ta vaše stejně křičí jen proto, aby vám udělala radost, nebo si představuje kolegu z práce! Takže pěkně z hrušky dolů a ztlumte jí reprák!

5. Potěšení

No jen se nedělejte! Někteří z vás už to vědí, jiní to třeba teprve zjistí. Ať tak nebo tak, jedno je jisté. Je prostě fajn ji mít v moci tak, že sotva dýchá. Speciálně v případě, že po drtivý zbytek času má ona v moci vás, vaše finance a vlastně celý váš život!

No a jaké máte s redukcí kyslíku zkušenosti vy?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak souvisí porno a rozvodovost? Víc, než se zdá!

Ženská předkožka. Proč není kapuce jako kapuce?