5 cvičení pro lepší sex. Bude z vás doslova zabiják!

Bolení zad, slabé ruce, které skučí pod milenčiným zadkem, nebo snad problémy s erekcí? Slezte z gauče a pár minut denně věnujte tuningu svého podvozku. V posteli pak nebudete mít konkurenci!

Není fyzioterapeuta, který by nenavrhoval pět základních cvičení pro lepší sex. Proč nezůstat zadkem přilepený ke gauči? Když budete cvičení pro lepší sex ignorovat, nečekejte, že v posteli předvedete něco extra. V případě, že lenost odsunete stranou, připravíte si půdu pro lepší erekci, ohebnost a výdrž. A co teda dělat?

1. Kliky nejen pro oporu

Silné ruce jsou potřeba hlavně v některých polohách, při kterých právě na nich spočívá váha, nicméně správně provedený navíc klik zpevní celé tělo – což v ložnici potřebujete.

Jestli neuděláte ani tři sady po patnácti opakováních, je něco špatně. Pilujte, trénujte. A až zvládnete základní verzi, začnete se ještě víc soustředit na rovná záda a dotek nosu o zem. Máte? Tak super. Nemáte? Možná se prohýbáte v zádech, nebo cvičíte tělem, ne rukama. Pokud nemáte kontrolu nad svaly břicha, zad a stehen, vraťte se zpátky na značky a začněte znovu.

2. Břišáky

Odborníci varují, že při šmajchlování stejně vždycky dojte na zapojení břišáků, ať chcete nebo ne. Tak si lehněte na záda, ruce za krk a chodila na podlahu. Abyste v posteli nebyli za starou bačkoru, provádějte tři až pět sad po patnácti až dvaceti opakováních. To dáte!

Mimochodem, až to k něčemu bude vypadat, přijdete si sexy. Je potvrzené, že 80 % mužů a 60 % žen, kteří dvakrát až třikrát týdně cvičí, pociťují větší sexuální touhu – a na druhé působí atraktivněji.

3. Mosty. A proč?

Ženám se pro posílení pánevního dna doporučují Kegelovy cviky, ale málokdo ví, že velmi prospěšné jsou i mosty – a to nejen pro ni, ale hlavně pro vás. Lehněte si na záda, narovnejte dolní část zad, zatáhněte pupík, ruce dejte zhruba do úrovně hlavy a zvedněte se. Tři sady po patnácti opakováních budou stačit, ale nesmíte si vzpomenout jen ve středu a na Vánoce.

Ono je to totiž tak, že cvičení, ať je jakékoli, může pomáhat v boji proti erektilním dysfunkcím. Jistá nejmenovaná studie jednoznačně prokázala, že fyzicky aktivní muž v porovnání se sedavými myšmi snižuje riziko erektilních dysfunkcí až o 30 %.

Z výzkumů tak vyplývá, že souvislost mezi problémovým brabcem, obezitou, nicneděláním a erektilními dysfunkcemi není jen mlácení prázdné slámy. Holt je to tak.

4. Mrtvý tah

Tohle cvičení udrží vaše záda tak silná, jak to jen jde. Snad se nechcete při každém jejím milostném nápadu jen bázlivě ušklíbat. Musíte se předvést! Jenže technika mrtvého tahu je nesmírně důležitá, aby nedošlo ke zranění. Ujistěte se, že cvičíte dobře…

5. Plavání

Neptejte se, proč, ale prostě to tak je. Senioři, kteří pravidelně plavou, mají tam dole všechno v cajku a v posteli se nemusí stydět vůbec za nic. Klidně můžou poměřit síly se čtyřicátníky. Nevyšetřujte, co, kdo, proč, jak, a kupte si nový plavky. Beztak je zanedlouho stejně budete potřebovat. A schválně, jestli víte, jak ze sebe vyždímat maximum?

Ten nejlepší sex

Plánovat se někdy nedá, ale když to jde, vzpomeňte si na biologa a všeobecného lékaře Andrewa Weila z Arizony, který nedá dopustit na cvičení asi tak 20 minut před sexem. Právě on říká, že s touto „dvoufázovou technikou“ fyzické aktivity mimo ložnici a pak rovnou v ní, muž nikdy nemůže být překonán. Zkuste, co je na tom pravdy…

A co pro lepší sexuální život děláte vy?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Mají muslimové svoje sexuology? Dobrá otázka do pranice!

Mají homosexuálové větší penis? Potvrzeno!