4 věci, které musí mít chlap velké!

Pánové bez pardonu, u některých věcí je zkrátka třeba dbát na patřičný objem a velikost! A pokud si myslíte, že mluvíme o penisu, tak se šeredně pletete! Posuďte sami!

Konto

Bez peněz do hospody nelez! A v případě opravdového chlapa to rozhodně hospodou nekončí. Že vaše peníze potřebují ženské okolo vás, to snad ani nemusíme zmiňovat. Ale správný chlap by prostě neměl mít do kapsy hluboko nikdy. Anebo když už, tak je potřeba se aspoň tvářit, že to tak absolutně není. Na světě už je to tak zařízeno, že jednou ze základních vlastností chlapa je umět vydělat peníze. Tak se tužte. Sranda to někdy úplně není, to připouštíme, ale od čeho jste potom chlap?

V tomhle ohledu je naprosto v klidu nejbohatší člověk světa, Bill Gates s 81,2 miliard USD na kontě.

Sebevědomí

A vy byste jako chtěli vydělávat balík jako nějaký uťáplý týpek? Kdepak. Pořádný chlap musí mít sebevědomí na rozdávání. Od přírody k tomu mám veškeré předpoklady? Jaké? No je to přece chlap, proboha. A kdo jiný na tomhle světě má být jako sebevědomý, když ne chlap? Jen si prosím nepleťte sebevědomí s inteligencí! On i totální hlupák může mít sebevědomí na rozdávání (co třeba přítel vaší bývalé, hm?)! Tak se jim přece nemůžete nechat zahanbit!

Sexuální apetit

Dobře, penis jsme na začátku zavrhli, ale na sex se přece jen podíváme. Za každou cenu zabraňte tomu, aby se o vás povídalo, že jste sexuální netykavka, nebo dokonce ignorant. Tisíckrát lépe se funguje s pověstí proutníka (a to to ani nemusí být pravda)! Proč? Muži vás budou bezmezně obdivovat a ženy? Ty jen co vás s kamarádkami odsoudí na kafi, odejdou domů s jedinou otázkou v hlavě: „Jak to ten chlap dělá?“ A věřte, že nejedna se to dříve nebo později rozhodne zjistit sama. A pak už je to samozřejmě jenom na vás.

Češi sexují v průměru jen asi 107x za rok. Celosvětový průměr je 127x!!!

Trpělivost

Budete se možná divit, ale je to tak. Příroda už to tak chtěla, že naším přirozeným životním partnerem je žena. Nebudeme se úplně šťourat jestli je to bohužel, nebo bohudík. Ale co je neoddiskutovatelné, že pořádný chlap prostě musí být trpělivý. Jinak se jednoduše dřív nebo později vedle jakékoliv zblázní!Ne nadarmo se v ČR rozvede každé druhé manželství!

Rozhodně to ale není tak, že být nebo mít něco největší (ani nejmenší) není vždycky výhra. Koneckonců, posuďte sami z videa!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ženská zranění. Nic proti těm chlapským!

9 věcí, které okouknou chlapi na ženské jako první