4 masturbátory pouze pro muže! Se kterým zažijete horké chvilky?

Orgasmus o samotě a bez práce? To zařídí pomůcky pro pořádné chlapy. Ušetří čas i energii, tak jim dejte šanci a nebudete litovat! Některé dnešní masturbátory už ani nemusíte držet v ruce!

Masturbace vs sex

O prospěšnosti a nutnosti sexu s vlhkou broskvičkou není třeba vést debaty. Jenže všichni víme, že někdy je doopravdy lepší vzít situaci do vlastních rukou, udělat si to svépomocí a vyhnout se tak procesům, na které zrovna není nálada (třeba předehra, dohra nebo její nevhodné kecy).

Ti ze staré školy možná namítnou, že jim stačí mazadlo a vlastní ruka, nicméně těm modernějším se budou hodit následující tipy. Které hračky se vyplatí mít v nočním šuplíku? Tyhle čtyři tipy si zaslouží vaši pozornost.

1. Ohebná holka pro všechno

Masturbátor Jingle your Bone od S-LINE je dokonalým sladěním funkčnosti, diskrétnosti a cenové dostupnosti. Samozřejmostí je úzký vstup dovnitř, hebký materiál připomínající lidskou pokožku, měkkost a flexibilita celého výrobku, díky které se dá masturbátor stlačovat podle situace a potřeb.

Navíc vnitřek není tvarován monotónně, nýbrž vyniká různými strukturami, takže si všichni přijdou na svoje. Údržba je celkem snadná. Po akci se věcička omyje teplou vodou a nechá oschnout na vzduchu. Aby výrobek sloužil co nejdéle, měla by se jeho funkčnost prodlužovat s pomocí kukuřičného škrobu, který udržuje povrch hladký. Cena se pohybuje okolo sedmi stovek. Ty vás fakt nezruinují.

Chceš pohladit? Foto: archiv výrobce

Chceš pohladit? Foto: archiv výrobce

2. Hračka ze stojánku

Malý nebo naopak velký? Myslíte, že vašim podtrenkovým rozměrům se absolutně nic nepřizpůsobí? Tak to je omyl.

Vsaďte na silikonové hračky od Tengy. Třeba 3D Module vám bude plně vyhovovat. Jasně, trochu si připlatíte (doporučená cena začíná na tisícovce), ale stojí to za to.

Vyjmete ze stojánku, otočíte naruby, aby se povrch dokonale seznámil s vaším penisem, použijete společně s lubrikantem na bázi vody, omyjete a vložíte zpět do držáku kvůli sušení. Jednoduché, rychlé, praktické a silné. Jste spíš na pivo? Není problém, rozdat si to můžete i s ním.

Ty správné tvary i vroubkování... Foto: archiv výrobce

Ty správné tvary i vroubkování… Foto: archiv výrobce

3. Plechovka, která žízeň neuhasí

Fleshlight Sex in a Can Lady Lager je něco, co vypadá jako plechovka drahého piva zhruba za jedenáct stovek. Pod tímhle kostýmem se skrývá umělá vagina a realistická napodobenina kůže, která velmi rychle vytvoří dojem, že jste uvnitř Mariky z pivovaru.

Pivko se dá skvěle uchopit a dokonce uvnitř udržuje vlhkost tak akorát na prasárničky. Ve spodní části masturbátoru je uzavíratelný ventil, po jejímž zaklapnutí se dá vytvořit podtlak. Ten pochopitelně realisticky imituje sání penisu. A další dotazy? Že chcete luxus jako prase? Může být, ale připravte si raketu.

Je jedno pivko? Nestačí! Foto: archiv výrobce

Je jedno pivko? Nestačí! Foto: archiv výrobce

TIP: Pokud už nechcete čekat a rádi byste rovnou jeden z těchto divů techniky sami vyzkoušeli, prohlédněte si nabídků masturbátorů. Najdete zde vše od klasických kousků až po vibrační, rotační a sací modely. Zábava na dlouhé zimní večery zaručena.

4. Výstřiky bez práce

Jen si tak hovět a nechat všechnu práci na někom nebo něčem jiném? Vaše sny splní masturbátor Autoblow 2. Jeho cenová relace se pohybuje lehce nad tři tisíce, ale ty funkce…

Něco jako masakr motorovou pilou. Foto: archiv výrobce

Něco jako masakr motorovou pilou. Foto: archiv výrobce

O nic se nemusíte starat. Zapnete, nastavíte rychlost a užíváte si masáží a přírazů. Další výhodou je absence baterií, až 500 hodin provozu a tři velikosti. 1. varianta: 7,5-10 centimetrů obvod, 2. varianta: 10-14 centimetrů obvod, 3. varianta: 14-16 centimetrů obvod. (Délky všechny.) Chcete vidět víc? Pusťte si video a pochopíte, o čem je řeč…

Tak co, zkusíte nějakou z těchto vychytávek, nebo se zase spolehnete na svoji ruku?

Autor: Merlin