3 zásadní triky, které přitahují davy holek

Sbalit holku? Brnkačka! Rafinované, jednoduché a maximálně účinné triky, které fungují jako magnet, užijete pod stanem, v práci i na druhém konci světa. Hlavně ale o nich nic neříkejte Karlosovi. Tomu stačí bavorák…

Co přitahuje všechny ženy světa? Mnozí odborníci se shodují, že mužská moc a popularita. A funguje to takhle od dob Adama a Evy. Důvod je prostý.

I sexuolog Petr Weiss má teorii, že muži, kteří ve společnosti dosahují významných pozic, mají vyšší hladinu testosteronu, což znamená, že jsou sexuálně aktivnější i přitažlivější. A s tou popularitou to asi není třeba vysvětlovat.

Pokud jste bubeník nebo třeba zpěvák nějaké i bezejmenné kapely s jedním songem, tuhle teorii musíte potvrdit. A když nepatříte ani mezi podnikatele, ani zhulené ksindly s falešným hlasem? Nezbývá vám nic jiného, než se spolehnout na jiné metody, jak zaujmout. Naštěstí jich je celkem hodně.

1. Potlačte vtěrnost, jinak jste bez šance

Zíravým pohledem otravuje jenom slídil. Jestli holky chcete odradit, tak prosím, ale jinak dodržuje opačnou politiku: popaste se očima na jejích rysech. Podle známé britské sexuoložky Tracey Cox je to to nejlepší, co můžete udělat. Při rozhovoru nebo ještě před ním si prohlížejte nos, vlasy, čelo, cokoli.

„Aby se dívka cítila obdivována, a ne jako pod mikroskopem, vnímejte každý rys jen krátce a mezitím se vracejte k očím,“ radí odbornice. Nač ta omáčka okolo? Prostě je to pravidlo číslo jedna. Do hlavy se vám dostane tak, že si pokaždé, co si vyrazíte ven, vybavíte tohle video.

Jestli prahnete po senzacích, tady je. Pohled z očí do očí trvá průměrně 1,18 vteřiny. Pokud je kratší, budí to dojem, že nemáte zájem, nebo myslíte na něco jiného. Obecně platí, že častější a delší zrakové kontakty navazují ženy. Proto s nimi držte basu, ale mezi jednotlivými očními útoky dodržujte ony předepsané pauzy, ať vás nikdo nezavře za čucící stalking. A co dál?

2. Hrajte Fantomase. Nebo agenta 007

Všichni minimálně párkrát za život potkají holku, která je vyvede z míry. Myslí si totiž, že na ni nemají. Pak to chodí přesně jako v pubertálních komediích. Třeba v téhle dá  Elisha Cuthbert svému obdivovateli pořádně počoudit. Neříkejte, že to taky neznáte…

Pěkná, co? Jak se jí dá dostat do hlavy i kalhotek?  Sexuoložka tvrdí, že prvním krokem je udělení značky exkluzivity. „Chovejte se, jako by na vaší cenovce stála sedmiciferná hodnota, a ženy vás tak budou vnímat,“ doporučuje ve své knize Superflirt s tím, že neradí předstírat bohatství nebo slávu.

Mám na mysli jediné: dávat svých chováním najevo, jako byste byli stoprocentně hodni její náklonnosti. Protože prostě jste. Buďte pozorní, ale ne v pozoru, lichoťte jí, ale udržujte v nejistotě. Zní to složitě, ale je to nesmírně jednoduché, pokud se řídíte prostým pravidlem: nezapomeňte na zbytek světa jen proto, že se objevila ona,“ dál popisuje Tracey Cox. Hlavně si u toho necvrkněte do trenek.

Až proběhne seznamovačka, okusovačka nebo rovnou nejbližší styk, přejděte k další fintě. Ujišťujte každou Báru, Renču i Kláru, jak moc je skvělá, ale neprozrazujte jí, že jste zamilovaní. Podle sexuoložky je vždy dobré dávat přednost všeobecným komplimentům před vyznáním lásky.

Takže plkejte cosi o krásném úsměvu, nádherných očích, bušícím srdci a dalších nesmyslech. Že za tu srdeční arytmii může neskutečně voňavý burger, který servírka právě pronesla kolem, nikdo nemusí vědět. No a poslední, velmi cenná rada?

3. Zajistěte si náskok před konkurencí

Jak se tohle dělá? Jednoduše. Při schůzkách se vždy ptejte na pro ni zásadní věci.

„Už se narodilo to dítě tvému bratrovi? Jak ti to dopadlo u zubaře? „Pokud si ani zdaleka nepamatujete všechno, o čem dotyčná vykládá, dělejte si poznámky,“ radí sexuoložka.

I když to zní jako pěkná hovadina, podle ní právě poznámky pomohou dokázat, že holku posloucháte a že vám na ní záleží. Tak schválně, jestli zrovna tohle dáte… Už vidíme ty poznámky v diáři. „Středa. Zeptat se, jestli už to dostala.“

Víte, že…

… podle statistik se každý pátý člověk v Česku seznámí přes seznamku. Ale i tak se triky, které přitáhnou davy holek hodí.

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Zalíbila se vám, ale nevíte, jak na ni? 10 triků, jak ji svádět a úspěšně sbalit

Jak okamžitě sbalit ženskou, když nemáte super tělo?