3 zákoutí ženského nitra, kam chlap nemůže!

Vztah muže a žene je veskrze zapeklitá věc sám o sobě. Může se ale stát dokonalým peklem, pokud se budete snažit pochopit některou z následujících zvláštností ženského myšlení.

Nakupování

Směna zboží za peníze. Pro nás záležitost maximálně minut. Ne tak pro ženy. Nábožná láska s jakou se na dlouhé hodiny noří do niter nákupních center, aby pak vítězoslavně vyšly s taškami plnými ze čtyř pětin nepotřebnými krámy je do jisté míry fascinující. Ale určitě není k pochopení pro někoho, kdo po třiceti minutách v nákupáku dostává automaticky epileptický záchvat. Tady pravděpodobně pro nikoho z nás! Čest výjimkám (ale normální to není a měli byste si s tím někam zajít)!

Řešení

Už jste někdy ženě řekli, aby něco neřešila? A přestala s tím? Jste si jistí? Ženy totiž řeší neustále něco. My sice nechápeme proč, ale je to tak. Centrum řešení jede v ženském mozku asi tak na 500%. Nikdo vám spolehlivě neřekne proč, ale počítejte s tím, že to co je pro vás banalitou, o které za dvě minuty nevíte, to ženský mozek analyzuje ještě dlouhé hodiny a dny. Ve všem je totiž třeba mít absolutní jasno. Škoda jen, že to dámy jen málokdy dotáhnou do konce. Jaká paráda to je, když si ženská něco domyslí, místo aby věděla, to jistě každý dobře znáte.

Kamarádky

Každá je má a některá i víc. Až potud v pořádku, nic co by se lišilo od nás. Ovšem zde podobnosti končí. Zatímco pro nás je kamarád prostě kamarád, ženy dokáží své kamarádky milovat i nenávidět zároveň. A podle toho se k sobě také chovají. Ovšem pánové nesnažte se to nikterak pochopit. Tahle specialitka je zcela mimo náš obor. My jsme dokonce v podezření, že ani ženy samy nevědí, co za tím vězí.

Obecně lze říci, že ženský mozek je bludiště, do kterého není mužům radno vstupovat. Nejen že byste se velmi pravděpodobně po chvíli ztratili, zcela jistě byste nic z toho, co byste viděli nepochopili. Ale na sex pořád dobrý!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Dodržujte tyto zásady a váš vztah bude fungovat

5 způsobů, jak zaručeně urazit ženu