3 super techniky, které oddalují výron semene. Tohle vás nikde nenaučí!

Je smutný, když nestojí. Ale blbý je i to, když konečně stojí, ale vystříkne až příliš brzy. Rada? První, třetí, pátá… Vyberte si tu, která je účinná a konečně vám bude k užitku!

Sex je náš… Jo, jo, ale bohužel to neplatí pro všechny. Podle agentury STEM/MARK je předčasný výron semene třetí nejčastější sexuální dysfunkcí Čechů. Ze vzorku 805 mužů ve věku 35 – 65 let jím trpí 21 % mužů. Katastrofa? Vůbec ne….

Existuje nespočet rad, mezi kterými se dá vybrat jedna, dvě maximálně vyhovující a šité skoro až na míru. Už nemusíte být za exota!

TIP: Pokud rádi čtete, přečtěte si kompletní návod na to, jak oddálit ejakulaci. 17 praktických rad zahrnuje techniky, úpravy životního stylu, správnou volbu antikoncepce, speciální pomůcky i znecitlivující gely. V podstatě vše, co potřebujete vědět, ale báli jste se zeptat.

1. Léčebný program podle tantry

Tantra tvrdí, že muži se stříkáním vyčerpávají, a tak převážně v ní lze dohledat nespočet rad a triků, jak se ejakulaci (i té předčasné) co nejúspěšněji vyhnout – nebo ji maximálně oddálit.

Je nutné zůstat v naprostém klidu, uvolnit svaly v oblasti brabce a konečníku a pozor, za zuby tisknout jazyk proti patru. Občas pomáhá hluboké a pravidelné dýchání. (Obojí je třeba vyzkoušet.)

V momentě, kdy už je nežádoucí přetlak téměř na spadnutí, se dá koketovat s takovou malou ruletou. Penis se vytáhne na krajíček pochvy, čímž opadne to nejnaléhavější nutkání k výstřiku. Pak se hraje na devět jamek. Čili devět mělčích přírazů, jeden hluboký. A tak pořád dokola, dokud je to potřeba. Jen si to zkuste, třeba právě tohle je pro vás nejideálnější způsob, jak se z toho všeho vykroutit. Dáte spíš na hmaty a chvaty? Tak beze všeho.

2. Brzda po chlapsku

V případě nouze si stiskněte hráz, tedy místo mezi konečníkem a šourkem, a to dvěma prsty. Palcem a ukazováčkem. Jde to buď svépomocí, nebo prsty k dílu může přiložit i poučená žena znalá věci. (Nezaškodí svěřit se jí místo toho, aby se nedokonečna řešilo jedno „selhání za druhým“.)

Když předchozí hmat nezabírá, vyzkoušejte ještě tenhle. Penis se uchopí mezi palec, přiložený na uzdičku a ukazováček a prostředníček, které jsou položené na okraji žaludu na horní straně sbíječky, a stiskne se na 15 sekund. Klidně si v duchu počítejte. A držte, co to dá.

3. Rozcvička- to nejlepší na konec

Nečekejte, že všechno odezní jako mávnutím kouzelného proutku. Vychovat si penis trvá řádově několik měsíců. Chce to trpělivost a ideálně i trochu empatie a znalosti o vlastním těle. Je jasné, že to chodí nějak takhle… Pochopte proces, pochopíte všechno.

https://youtu.be/ZH0nYJGEHLs

Že vám stále mozek nebere, co dělat? Tou the best radou je kalibrace penisu. Ta se dělá tak, že si milenka sedne k dílu a brko masíruje, tře, stimuluje – s lubrikantem nebo bez něj, jak je libo, ovšem rozeznává se vzrušení od nuly do desítky. Ona dělá, vy hlásíte: pětka, šestka, osmička… (Desítka je samozřejmě výstřik.)

Během prvních pokusů je to spíš o takovém seznamování se se situací, nebo hádání, ovšem postupem času se naučíte spolehlivě rozeznat, na jakém stupni vzrušení se nacházíte. A máte-li i vnímavou partnerku, dá to taky. Věci jsou pak mnohem jednodušší.

Je dobré se na každé příčce (stupni) aspoň na chvíli zastavit, čím se výdrž obeně a postupně prodlužuje. A hlavně, všichni už poznají blížící se hrozbu předčasného výronu, takže budou moci učinit patřičné kroky – výše uvedené. Takže, kdo je tu šéf?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Rychlý konec při sexu? Zkuste femorální styk!

TOP 5 nejčastějších postelových kolapsů. Co potká každého?