3. ročník Prague Harley Days se blíží…

Letošní léto vyvrcholí v Praze silnými stroji, burácejícími motory, vůní benzínu a hlavně zábavou pro celou rodinu. 2. až 4. září prožije holešovické Výstaviště v duchu Harley-Davidson – na programu je totiž 3. ročník Prague Harley Days!

Máme tu milou povinnost oznámit vám, že jsme se stali oficiálním mediálním partnerem téhle super akce. Doufáme, že se zúčastníte v hojném počtu a že se v Holešovicích osobně setkáme. A co se letos bude dít?

Zábava pro celou rodinu

Letos se ponese opět ve stylu zábavy pro celou rodinu, výstavy motocyklů, večerního programu, koncertů, galavečeru thajského boxu, zkušebních jízd na H-D zdarma a především proslulé spanilé jízdy centrem Prahy. Letos dokonce s exkluzivní zastávkou na Staroměstském náměstí, které v jeden moment obsadí dokonce 1 500 motocyklů H-D.

Spanilá jízda vyvrcholí na Staroměstském náměstí

Prague Harley Days už tradičně patří mezi top eventy konce léta. Letos se uskuteční od pátku 2. září do neděle 4. září a míří ještě výše. Pořadatelé jej povýšili na 3 denní event, který se rozšířil o neděli a je tak očekávána vyšší návštěvnost a nárůst zájmu i ze strany široké veřejnosti.

Pořadatelé letos sází především na spanilou jízdu, která proběhne druhý den eventu, v sobotu 3. září. Jako tradičně odstartuje dopoledne od holešovického Výstaviště a zamíří do centra Prahy. Tentokrát však vyvrcholí přímo na Staroměstském náměstí, které na několik desítek minut obsadí okolo 1 500 harleyářů na svých strojích. Ti na Staroměstské náměstí zavítají v doprovodu Policie ČR a pod záštitou městské části Praha 1.

Historické centrum jako na dlani

Zároveň je právě tato zastávka exkluzivní a lákavá především pro zahraniční jezdce, kteří se tradičně Prague Harley Days a spanilé jízdy účastní. Mohou si tak zároveň vychutnat historické centrum Prahy, které je považováno za jedno z nejkrásnějších na světě. Mezi účastníky totiž nechybí například majitelé H-D ze Slovenska, Německa, Maďarska, ale třeba i z Ukrajiny, Bulharska, Itálie i vzdálenějších destinací, pro které tak spanilá jízda získá nový nezaměnitelný rozměr.

Harley Days

Zábava (ne)jen pro motorkáře

Aktuální ročník Prague Harley Days navazuje na tradici předešlých let a dokonale demonstruje, že motorkářský styl je přístupný široké veřejnosti, boří mýty napříč společností a spojuje. Důkazem toho je například i volný vstup pro děti a ženy, a to ať už se rozhodnou na Prague Harley Days zavítat jen na jeden den nebo si v areálu holešovického Výstaviště užít celý víkend.

Pro děti bude k dispozici speciální family zóna, která je připravena ve spolupráci s hračkářskou firmou Mattel. Děti si tak užijí nejaktuálnější novinky, ale i soutěže, workshopy a další zábavu. Ženy si zase mohou dopřát masáže, relaxaci nebo kadeřnické a kosmetické služby, a to vše pod taktovkou Harley-Davidson jako dokonalé vyvrcholení léta. Tak co na to říkáte? Bude to pecka!

Vstupné jen pro chlapáky

Vstupenky si můžete zakoupit už ted přes internetové stránky: http://www.pragueharleydays.cz/vstupenky, za jednotnou cenu 300 Kč na všechny 3 dny. Vstupné platí „bohužel“ jen muži.

Více informací o Prague Harley Days lze najít na: www.pragueharleydays.cz.

Autor: red