18 kategorií žen, které jsou nevěrné svým partnerům. Kterou máte doma?

Každá slípka, zvlášť mladá, může zanášet. A co se týče ženských, platí to taky. Která má nevěru v krvi? Nasadí ti tvoje přítelkyně nebo manželka parohy jako vrata? Dej si pozor, jestli máš doma nějakou z osmnácti kategorií hříšnic!

Nevěrné ženy

Ženská o ženských. Kdo jiný by měl o nevěře ze strany klisniček vědět víc? No jasně, informace z druhýho břehu se hodí vždycky. A taková Ruth Houston je uznávanou odbornicí na nevěru.

Sídlí v New Yorku, ale svoje zkušenosti předává do mnohých médií a patří mezi často vyhledávané experty na problematiku zanášení. Informace získává od psychologů a sama se pouští do různých výzkumů a anket, ve kterých mluví s obětmi nevěr. Na základě těchto dat sestavila pro portál Examiner top 18 typů ženských, který k podvádění tíhnou.

Stručné popisy kandidátek na aférku

1. Má spoustu mužských přátel. Jedná se o značný počet příležitostí, které se nejprve jeví jako platonická láska. Ta velmi často přerůstá v něco víc, takže se už konečně zbavte toho slizouna v brejlích, kterej jí každej tejden pomáhá s vařením!

2. Má nevěrné kamarádky. Výše zmíněná odbornice říká, že se nikdy nemá podceňovat síla tlaku vrstevníků. Pokud ženská má nějakou kámošku s máslem na hlavě, je velmi náchylná ke stejnýmu jednání.

2. Vyžaduje zvýšenou pozornost. Žena, která se neustále vtírá a dožaduje se pozornosti, má v hlavně citovej guláš. Je snadnou kořistí pro každýho, kdo o ni projeví zájem.

4. Je materialistická. Zlatokopka se snadno nechá utáhnout na prachy. Šperky a dovolený jsou něco víc než láska. Jestli už nějakou takovou máte doma, je to fakt smůla. Kdejakej páprda s novým bavorákem má šanci, že z něj dostanete infarkt.

5. Vnímá sex jako vyjádření svýho ženství. Identita některých ženských existencí je vázaná na počet osouložených mužů. Jestli jste potkali takovou, která považuje svádění za středobod vesmíru, věřte, že s věrností u ní nepochodíte. Tohle slovo beztak ani nezná.

6. Neustále hledá vzrušení. I dobrodružný typy jsou leckdy na ránu. Ženská, která ráda žije nebezpečně, je nebezpečná i pro svoje blízké okolí. Podvádění bere jako sport, takže jestli si zakládáte na monogamii, máte smůlu. A jestli si myslíte, že vám pomůže, když si doma nainstalujete kamery, může to být přesně obráceně. Ještě se vám znechutí! Co všechno si na vás může přichystat? Jedna z mnohých nechuťáren ve videu!

7. Velmi často se nudí. Rutina je sviňa. Zabíjí všechno. A znuděná ženská je horší než rozzuřenej pitbul. Vymejšlí totiž krávoviny.

8. Hledá pomstu. Každýmu to někdy ujede. Jestli jste tak blbí, že to na vás prasklo, připravte se na odvetu. Ženská, která to v sobě nezpracuje (a těch je většina), si na oplátku počká, a to libovolně dlouho, protože pořád je to oko za oko, tak co?

9. Je ráda středem pozornosti. Exhibicionistky? Taky potížistky! Expertka tvrdí, že když je ženská v centru pozornosti, je sexuálně citlivá. A zvlášť na toho, kdo ji uctívá. No, konečně důvod, proč jí nemasírovat záda…

10. Je závislá na alkoholu nebo drogách. Klisny, který v něčem jedou, k nevěře tíhnou o dost víc než normálně. A většinou to zkouší na svoje kámoše nebo dealery.

11. Má pověst jako divoška. Divošky jsou sexy, ale jen do tý doby, než si nějakou přivedete domů. Pak už to taková zábava není, protože její volnej čas leží na vašich zádech. Co s tím uděláte? Půjčte jí svoje trenky, bude se jí to líbit jako dobrodružkám ve videu. Další plán už si ale vymyslete sami!

12. Je závislá na sexu. Nymfomanka je super. Prvních pár týdnů. Ale ani pak se nejedná o výhru. Když vám něco kiksne v práci a vy prostě nemůžete prosouložit noc, ihned vás zastoupí někdo jinej. Smiřte se s tím, nebo se od nevěrnýho typu číslo12 odstěhujte.

13. Má větší výdrž. Pokud to chce častěji a déle, hrozí, že si najde někoho, kdo jí to splní, když u vás to nejde. Je to otázka vyhrazení nedostatku jejího partnera, kapišto?

14. Má příliš málo sexuálních zkušeností. Hele, nemá cenu si nic nalhávat. Když je kočce 18 a teprve poznává svět, nikdo od ní nemůže čekat věrnost až za hrob. Každej se musí vyblbnout a zařádit si. Byť třeba jen tak lehce před kamerou, jako to předvádí exotická lolitka ve videu. Hele, proč zrovna vám se to musí připomínat?

https://youtu.be/3lTQ4yzgf7M

15. Její předchozí nevěra se jen tak přešla. Ruth Houston tvrdí, že pokud ve vztahu už jednou nevěra byla, bude se pravděpodobně opakovat. Zvlášť pokud viník nebyl dostatečně potrestán a nezanechalo to na něm žádný následky. Takže, už víte, co máte dělat? Chytit ji za pačesy a pořádně s ní zaklepat, ať ji myšlenky na vendetu přejdou!

16. Má velké ego. Extrémně egoistický typy ženských potřebují svoje nafukovací ego krmit. Od chlapů. Jsou snadným cílem pro každýho maníka v okolí. Stačí jen lusknout prsty.

17. Trpí nízkým sebevědomím. Je ta vaše nemocná na nízkou sebeúctu? Věřte, že si po nocích může na Facebooku dopisovat s někým, kdo ji krmí písničkama o lásce, kráse a její inteligenci i kvalitách. Cesta do pekel.

18. Vnímá sex jako hru. Sex jo, ale vztah ne? Dobře, super nápad, když se nechcete vázat stejně jako ona. Jinak už se vezeš na kozlovi, bráško!

Tak co, není to báječný, že se výběr nevěrnic rozšířil na všechny roštěnky světa? Radši bejt sám…

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

15 způsobů, jak se můžete pomstít. Když na to máte koule!

Manželka, která dala muži najevo nevěru s pošťákem