10 ženských erotogenních zón, které pravděpodobně přehlížíte

Upřímně. Sex je fajn, ale všichni si tak nějak jedeme v zajetý rutině, která se omezuje hlavně na prsa a trojúhelník tam dole. Chcete slyšet dobrou zprávu? Erotogenních zón je mnohem víc. Které vám unikly? Těchto 10 míst lační po vaší pozornosti!

Erotogenni zony

Pokud neznáte aspoň trochu ženskou anatomii, je vám nějaké snažení k ničemu. Tak už se konečně vydejte na průzkum po záhybech a pahorcích jejího těla! S nadšením objevíte tajemství, která nezůstanou bez odezvy. Kde hledat a na co se soustředit?

1. Skalp

Jedna fena nám napsala, že konečně máme říct pravdu o tom, jak je skvělý, když muž něžně drbe ve vlasech a na hlavě svoji milenku. Prsty nebo kartáčem. Vyslyšeli jsme ji. Petro, doufáme, že nám do redakce osobně přijdeš poděkovat!

2. Za ušima

Hlazení, lechtání a líbání za ušima vyvolává v v ženách rozkošný rauš. Co se týče olizování ušních lalůčků, tam trochu opatrně. Každá na to není, chce to zkusit a počkat na odezvu.

3. Podpaží

Jestli ta vaše pracuje v kravíně a sprcha po šichtě jí nic neříká, na dráždění podpaží zapomeňte. Ovšem v každým jiným případě se nezdráhejte do toho jít! Podpaží je citlivost sama a navíc přírodní, jemné pyžmo těla je vzrušující. Až na ty výjimky popsané výš. Ale i tak se s tím dá něco dělat. Bude problém, když dotyčnou proženete sprchou?

4. Páteř

„Úplně mě mrazí, když manžel přejede jazykem vzhůru po páteři až do bodu, kde začínají vlasy. Je to pecka,“ rozplýtvá se Žaneta, kterou jsme oslovili, když k nám do redakce přišla s nabídkou reklamy. Škoda jen, že je vdaná. Na pokusy by se hodila!

5. Žebra

Ač je to s podivem, odborníci uvádí, že když máte v posteli hubený kousek, kterýmu vystupují žebra, je to signál k akci. Můžete se pokusit přejíždět podél nich ústy, líbat je, nebo jen tak ledabyle prozkoumávat jejich obrysy špičkou nasliněnýho jazyka. Přiznejte se! Že jste to ještě nikdy nedělali?!

6. Pupek

Tenhle malý, téměř bezvýznamný otvůrek se vzbudí v momentě, kdy si ho všimnete a zavadíte o něj jazykem nebo prsty. Jeho jemné povzbuzení zapříčiní, že milenku polije nával horka. (A to je dobře.)

7. Dolní žaludek

Tahle oblast moc eroticky nezní, ale bacha. Je velmi často podceňovaná, i když její stimulace dokáže téměř zázraky. Proč? Oblast břicha mezi pupkem a pánví je přímo určená pro zábavu, jelikož se tam shromažďuje sexuální napětí z důvodu pozvolného prokrvování. Teď, když to víte, zvolte způsob, jak z tiché pipky uděláte krvelačnou šelmu.

8. Těsně nad číčou

V místech, kde zůstává trojúhelník nebo čárka z chlupů, se někdy dějou věci“. Všechny se tam holí, drbou a bůh ví, co ještě. A to je právě ten problémy. Ony samy. Těchto oblastí si málokdo všímá, což znamená, že na podněty zvenčí budou reagovat citlivě. Tak se ukažte!

9. Vnitřní strana stehen

Tohle je bez debat. Vnitřní strana stehen? Choulostivost sama! Navíc, když na to půjdete stylem, že jen 20 % času věnujete polibkům, aby se zachoval punc výjimečnost a citlivosti, nebude vás žádná roštěnka chtít pustit ze svojí postele!

10. Kotníky

Hoši, hoši, nohy by se za žádnou cenu neměly podceňovat! Líbání a masáž prstů a chodidel patří k základnímu manuálu dobrýho nabíječe. A nejen to. Jisté procento žen udává, že dráždivá je i stimulace kotníků. Ty prý chtějí být hlazeny! S touto informací si naložte, jak uznáte za vhodný. A pro úplnost se ještě radši mrkněte na video, který pojednává i o dalších ženských erotogenních zónách!

Víte, že…

Když žena neprožívá vzrušení, je její pochva dlouhá asi 7,5 centimetrů. Se stoupajícím vzrušením se „natahuje“ až do délky 18 centimetrů!

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Top 10 věcí, na které myslet, když se jí dotýkáte