10 vychytávek, které vám pomůžou přežít léto v kanceláři

Léto a prázdniny jsou dobou dovolených a mnohdy i uvolněnější pracovní morálky. Přinášíme vám pár nápadů, jak si práci v kanceláři aspoň trochu zpříjemnit či ulehčit.

Ctrl + Alt + Del hrnečky

Příbor s propiskou

Všichni zaneprázdnění, kteří si nedají říct a nejdou se někam v klidu najíst, možná využijí tuhle dvojkombinaci – lžíce, vidlička i nůž mají na svém druhém konci propisku k okamžitým poznámkám.

příbor s propiskou

Ctrl + Alt + Del hrnečky

Hrnky ve tvaru jednotlivých kláves z klávesnice vhodně doplněné designem jedněch z nejpoužívanějších kláves poslouží nejen na čaj nebo kávu.

Ctrl + Alt + Del hrnečky

Držáky kabelů

Překážející houf kabelů dokáže mnohdy pořádně otrávit váš pracovní proces. A přitom řešení je tak jednoduché: samolepící držáky, které „neposedné dráty“ vedou a drží tak, jak právě vy chcete.

držáky kabelů

Zvlhčovač vzduchu

Do horkých dnů a kanclu bez klimatizace je to nutnost. A uvidíte, jak najednou stoupne vaše obliba mezi kolegy.

zvlhčovač vzduchu

Retro klávesnice

Všem pamětníkům teď srdce zaplesá. Jde o nádherné propojení staré mechaniky a nové techniky. Přes starý psací stroj můžete perfektně a pohodlně psát na váš tablet, smartphone nebo i počítač.

retro klávesnice

Nabíjecí stojánek

Nejen knihu nebo přepisované dokumenty, ale hlavně smartphone nebo tablet si můžete opřít o tenhle elegantní stojánek. Elektronické přístroje vám i nabíjí.

nabíjecí stojánek

USB mikrovlnka

Tahle vychytávka je vynikajícím doplňkem pro workholiky s „psacím“ příborem. Jídlo si hned vedle svého compu můžete ohřát.

USB mikrovlnka

USB lednička

Nejen po jídle, ale po celý den je nutné dodržovat pitný režim. A určitě uvítáte, když váš oblíbený nápoj bude pěkně vychlazený.

USB lednička

Boxovací minipytel

Když váš šéf naštve, tak je dobré nahromaděnou negativní energii nějak vybít. Pak je skvělé, že máte hned po ruce takový boxovací minipytel. Ten toho snese…

boxovací minipytel

Kancelářský polštář

Jestliže třeba před uzávěrkou nejde jinak a vy prostě musíte v práci zůstat přes čas, tak se vám bude hodit něco pod hlavu, až si dáte zaslouženého šlofíka. Radši nikomu neříkejte, že si schrupnete i po obědě v pracovní době.

kancelářský polštář

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: Buzzfeed.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vychytávky, o kterých nemáte tušení, ale chcete je

23 vychytávek na záchranu života