10 signálů, které prozradí, že ji zajímáte

Chcete omezit riziko odmítnutí? Její řeč těla prozradí, jak si u ní stojíte! Na co se zaměřit a kdy zásadně necouvat milimetr před cílem? Znaky toho, jak se chovají přístupné klisničky, patří k základnímu letnímu manuálu!

Jak poznáte, že ji zajímáte

Získat přes prázdniny co nejvíc ženských skalpů, nemusí být zase až takový problém. Stačí se pouštět jen do akcí, které nejsou předem prohrané. Jak oddělit nedobytné hrady od přístupných tůní? Britská sexuoložka Tracey Cox říká, že když nás někdo přitahuje, převezme řízení podvědomí. A právě na to se můžete spolehnout.

Jediná správná identifikace

„Matka příroda, která neustále slídí kolem našich pudů, vydá povel k zaujetí pozic a přikáže tělu, aby vypadalo co nejlépe, zároveň se napojí na primitivní, základní pudy a zařídí, aby tělo vylučovalo feromony a zaujalo sexuální pohotovost,“ popisuje tahle známá a vědomostmi nabitá koketa ve svojí kultovní knize Superflirt s tím, že jakmile porozumíte teorii, pochopíte, že všechny ženské neverbální signály dávají dokonalý smysl.

Takže, kdy víte, že máte téměř vyhráno?

1. Nespustí oči z vašich úst

Podívá se vám do očí, uhne, vrátí se. Za chvíli to udělá znovu? Jestli se s postupem času její pohled stáčí čím dál častěji ještě k vašim ústům, pravděpodobně si představuje, jaké by to bylo, kdyby je políbila. „Olízněte si rty a uvidíte, jak se její pozornost obrátí k jazyku,“ popisuje sexuoložka. A co dál?

2. Lehce si hladí vnější stranu stehna

Dotek na vlastním poli znamená jediné. Podle Tracey Cox se hladíme ze dvou důvodů. Abychom přitáhli pozornost k dané partii a podvědomě vydráždili toho, kdo přihlíží. Věc je tedy jasná.

Když prsty hrábne do země zaslíbené a pohladí si stehna (mohou to být i ruce nebo krk), pravděpodobně ten den večer máte o zábavu postaráno. Tak si to hlavně nezkazte nevábným opileckým dechem a debilníma kecama. To, že se stehno jen odhalí, je výhra v loterii, ne pozvánka do postele!

3. Prohlíží si váš zadek

Jak ženy obhlížejí terén? Jednoduše. Odshora dolů. Nejdřív se zaměří na vaše oči a rty, pak omrknou vlasy a celkovou tělesnou konstrukci. V další fázi si prohlédnou oblečení a doplňky (drahé hodinky, snubní prsten a další důležité věci), a nakonec se vrátí k rozkroku a zadku.

Od očí k hýždím je dlouhá cesta, což znamená, že dostane-li se žena až takhle daleko, zřejmě jste v ostatních ohledech obstáli,“ dál popisuje sexuoložka. Tak cajk. Ale její zájem prozradí i ještě další věci…

4. Pozdvihne obočí a ramena

Když se jí líbíte, na malou chvíli významně pozdvihne obočí i ramena. Je to něco, co tělo opět udělá instinktivně, takže ani tohle milá zlatá nemůže zahrát! Však to berte i podle sebe. Vy taky zklamání z toho, že má doma dítě, neschováte. A to ten prcek může být pro voloviny sebevíc nadanější. Třeba takhle…

https://youtu.be/Ny7ohoPGSN0

5. Nechá sklouznout ramínko šatů

Odhalená pokožka vábí, nahé rameno vyzývá. Fakt ho odkrývá? Máte její sympatie. Stejně to platí v případě, kdy si hraje s knoflíky, upravuje sukni a vůbec se jakkoli věnuje oblečení. Žádné strachy, zanedlouho se jí pod ruku dostane i to vaše.

6. Rozkročí nohy

Váhu přenese na jednu stranu, vysadí pánev a tváří se sebejistě. Tenhle postoj milujeme! Je to styl, je to výzva. I vstupní signál k akci. Nedejte na to, že se tváří hrdinsky jako Dara Rolins, když jí za zády stojí Rytmus.

7. Pohazuje vlasy

Vlasy jsou nástrojem flirtu. Hraje si s nimi? Obtáčí pramen okolo prstu? Různě se v nich prohrabuje? Jestli se u toho na vás opětovně dívá, klidně za ní vyrazte. Bude svolná nejen ke drinku. Mimochodem, umíchejte jí nějaký úplně sám!

8. Ukazuje zápěstí

Zápěstí je erotogenní zóna, kterou ženy využívají k flirtování. Když ho od sebe odvrací a ukazují směrem k vám, je to dobrá zpráva. Máte body navíc. Chcete je?

9. Šeptá

Naklání se k vám a tlumí hlas? Zve vás do svého osobního prostoru. Podle sexuoložky je to dost průhledný manévr, který ovšem funguje vždy a všude.

10. Široce se usmívá

„Nejistější známkou, že chce, abyste ji oslovili, zůstává vřelý, nefalšovaný úsměv doprovázený pohledem z očí do očí,“ uzavírá Tracey Cox. Ostatně, nějak takhle to vypadá v praxi.

To je všechno. Zbytek už záleží na tom, jak umíte řečnit, bavit okolí nebo si vymýšlet.

A jak holky balíte vy? Poznáte, že jsou pro flirt zralé?

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Muži vs. ženy: Jak vypadá ráno v koupelně?

3 zásadní triky, které přitahují davy holek