Doktor, architekt…které profese jsou nejvíc sexy?

Že nejste hasič? Nečelíte nebezpečí a nenasazujete svůj život pro jiný? Buďte v klidu. Pro holky můžete být sexy i tak. Stačí mít v ruce tužku, nebo cosi ťukat do compu, a můžete si začít psát seznam fanynek!

Sexy profese. Uniformy už nefrčí?

Člověk si čas od času říká, proč má v životě takový pech, kor když se někdo jiný koupe ve slávě, moci a penězích. Ale, závist stranou. Netřeba ronit slzy nad rozlitým burbonem, protože i z mála se dá vypěstovat slušná dávka marjánky.

Pokud se na vás holky nelepí jako vosy na med, není to vaší osobou, ale prací! Jestli se jim chcete dostat pod sukně, vyměňte kancl.

Sex? Záleží na tom, co děláš!

Nějaká Mary Balfourová, zakladatelka britské seznamovací agentury, už čtrnáctý rok sestavuje seznam nežádanějších a nejvíc sexy chlapských profesí, které jsou momentálně v kurzu u jejích klientek. Z posledního žebříčku platného pro loňský rok se vám protočí panenky! Podle průzkumu současné ženy hledají hlavně kreativce. A to nám fakt dělá dobře!

10 nejvíc sexy profesí podle Mary a jejích oveček

  1. Doktor. Bílé pláště jsou prostě klasa!
  2. Architekt. Může si namalovat cokoli.
  3. Kreativec jakéhokoli druhu. Prostě naše tvůrčí redakční práce. Konečně ji někdo ocenil!
  4. Výrobce nábytku. Nejdřív jsme nevěděli, proč, ale přišli jsme na to! Umí udělat lenošky, taburety a gauče, na kterých se skvěle souloží.
  5. Producent, režisér nebo jiný pracovník u filmu. Těm se kromě mafiánského bosse podléhá nejvíc!
  6. Akademik alias vědátor. Asi už se dnes vyrábí ultra hustý obroučky a kostkované košile, jinak si to nedokážeme vysvětlit.
  7. Podnikatel. Ten nepotřebuje nic. Jen ty prachy a imunitu od berňáku.
  8. Grafik. Kreslí pěkné obrázky. Nejspíš i na tělo.
  9. Vědec. Když bude hrát v tom filmu u afektovaného režiséra, konečně se proslaví.
  10. Inženýr. Ten taky na Fichtlu (pro ajťáky Jawa pionýr)  nikdy jezdit nebude…

Pálení uniforem. Ano či ne?

Podle uvedené dámy se hasiči a muži v uniformách neumístili z důvodu, že ženy si myslí svoje o nedostatku jejich času, ale zároveň nepopírají, že jim nabušený kulťák s frčkama dělá dobře na oko i v kalhotkách.

A z toho vyplývá, že si všechny ty kočky pěkně lžou do kapsy, protože z další vědátorky, tentokrát jisté psycholožky Lindy De Villersové z Los Angeles, vylezlo, že ze čtyř stovek prsatek se jich 81 % lepí na hasiče, benga, piloty i gumy.

Podle nich jsou v posteli klasa, protože všichni ti maníci jsou sami se sebou spokojení, což se odráží i v sexu. (Podnikatel, producent nebo vědátor umí to samé a ještě si nemusí pařit koule v předepsaným hábitu.)

Major zasahuje!

Jako nevíme, jak vy, ale my do uniformy z vojny klidně strčíme nos znova, když si bude chtít zahrát na válečné zajetí. Ale je fakt, že nás, kreativce, novináře a pracovníky médií podle výzkumu psychologa Kevina Duttona z Great British Psychopat Survey zařadili na šesté místo z top deseti profesí, ve kterých je nejvíc psychopatů… Tak asi proto.

Co takhle sex s letuškou? Je v posteli lepší než podnikatelka?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Zdravotní výhody sexu. \to nás fakt nezajímá!

Pevné kozičky a vlhké rozkroky. proč se nám o nich nezdá?