10 důvodů, proč nevěřit ženské!

Ženy jsou od přírody stvoření nedůvěryhodná a tak bychom k nim měli přistupovat. Pokud snad máte jiné mínění, uvidíte, že po přečtení následujících řádků s námi budete muset souhlasit.

Kecy

Je obecně známá věc, že ženy toho napovídají daleko víc než my! Nemůže se pak asi úplně divit, že v tom kvantu se tu a tam objeví i něco, co si vlastně původně měly nechat pro sebe. Prostě drbny no!

Čas

Když vám žena řekne, že za hodinu přijde, máte ještě minimálně 3. Jejich vnímání času je tak nějak z jiné dimenze. Na vše ho mají dost. Ovšem běda jak se zpozdí o 5 minut chlap. To přece znáte sami dobře.

Peníze

Nikdy ženské nesvěřujte peníze a už vůbec ty vaše. Tak jako tak děláte po výplatě stojku, tak alespoň tajný fond je nutnost. Nikdy nevíte, co s penězi ženská vyvede. A pro pivo vám určitě nepoběží.

Auto

Svěřit jí můžete ledasco, ale káru v žádném případě. Víte přece, jací jsou to piloti. Splést si brzdu s plynem je ještě ta poslední kratochvíle, kterou za volantem provozují. O parkování se bavit ani nebudeme. Naše video vydá za 1000 slov.

Obličej

Dokud jste jí neviděli po ránu, nemůžete jí věřit ani nos mezi očima (víte přece, že dneska už se dělají takové ty nasazovací, jako měl Jackson). Dnešní malovátka jsou schopná udělat kočku i ze sousedovy popelnice. Tak bacha.

Hospoda

Jakmile vás tam pustí, nebo snad dokonce sama posílá, buďte ve střehu. Má na srdci spoustu věcí, ale váš pitný režim fakt ne. A že by vám doma chtěla chystat milé překvapení, tak to se taky uklidněte! Tohle zkrátka smrdí!

Tvrdí že se nic neděje

Asi nejslavnější ženská lež ever. Vždycky se něco děje. A čím důrazněji to říká, tím víc je to zřejmé. Vy se samozřejmě je těžko dozvíte co, ale to je zase jiný příběh.

Kamarádky

Vědí všechno. A když píšeme všechno, myslíme fakt všechno. Nemyslete si, že ten váš včerejší postelový výpadek zůstane bez podrobného rozboru. Snad nedojde na elektronickou tužku!

Alkohol

A velké finále je pití. Ženské to zkrátka neumí. Jakmile vám řekne, že jde s kamarádkami na skleničku, připravte se na to, že druhý den bude nepoužitelná. Na druhou stranu, alespoň budete mít klid.

Důvěřovat ženám je obecně nesmysl. Jestli vás to někdy napadne, nemůžete říct, že jsme vás nevarovali. Jaká je vaše zkušenost nám pište do komentářů.

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 způsobů, jak si to vyžehlit u ženský