Copywriting: novodobá cesta k bohatství

Způsobů, jak si přivydělat z pohodlí domova je rovnou několik. Zatímco někdo plní obálky a vydělá si sotva pár stovek měsíčně, jiný na to jde skrze slova. Pouští se do takzvaného copywritingu a bere jednu zakázku za druhou. Často se z prvotního přivýdělku stává hlavní zdroj obživy, který se pohybuje vysoko nad hranicí průměrného platu. Možná i vy patříte mezi jedince, kteří si touto cestou chtějí začít z počátku přivydělávat, poté ryze vydělávat, ale chybí vám potřebné znalosti. Máme pro vás řešení!

copywritting

COPYŠKOLA pro začátečníky ušetří roky času

Copywriting lze definovat jako psaní textů především pro weby, e-shopy, internetové magazíny. Bylo by však mylné se domnívat, že je to jako psaní slohových prací nebo psaní reportáží. Na rozdíl od tištěné podoby slov je copywriting opředen jistými pravidly. Pokud nebudou respektována, webové stránky nebudou vyhledávači zaregistrovány. A to je obrovská chyba, protože právě texty od copywritera mají stránkám nejvíce pomoci.

Je proto velice důležité znát alespoň základní zásady SEO textů (čili textů optimalizovaných pro vyhledávače). Abyste však nestrávili měsíce hledáním materiálů, nekonečnými revizemi svých textů a až příliš dlouhým vzděláváním se, je zde rychlejší řešení ve formě online kurzu “COPYŠKOLA pro začátečníky”.

O co se jedná?

Jedná se o čtyřtýdenní kurz založen na dlouholetých zkušenostech z praxe. Jedná se o individuální “výuku” probíhající ryze online tvořenou konzultacemi s lektorkou, která podá zpětnou vazbu nejen na vaši první vlaštovku vylétávající z šuplíku, ale také na další tvorbu, k níž v rámci kurzu dojde.

Hlavní benefity online kurzu

Proč bych se měl účastnit kurzu, když si potřebné informace můžu hravě dohledat na internetu – možná si říkáte. A ano, i to lze udělat. Zkušenosti z praxe však budete muset nasbírat sami a je pravděpodobné, že texty, které pošlete potenciálním klientům nebudou vyhovující. Nevyhnete se dlouhým revizím, hromadě odmítnutým nabídkám, a především zklamání, které z toho všeho bude vyplývat.

Díky online kurzu COPYŠKOLA pro začátečníky se tomu všemu vyvarujete. Po absolvování kurzu budete mít, co klientům nabídnout. Budete vědět, kde hledat zakázky či jak si určit cenu za normostranu textu. A hlavně budete moct už s prvními nabízenými texty nabídnout to, po čem je poptávka – texty, které chtějí zákazníci i vyhledávače.

Dozvíte se, jak mají texty vypadat před odevzdáním, jak je správně formátovat, co nesmí postrádat a jak je sestavit, aby splňovaly zásady zmiňovaného SEO. Zároveň zjistíte, co je to analýza klíčových slov, naučíte se ji vytvořit a naučíte se, jak texty správně editovat v redakčním systému.

Součástí kurzu je:

  • 4 společné konzultace s lektorkou
  • Rozbory textů
  • Zadání z praxe a editace v praxi (VYZKOUŠÍTE SI TO)
  • Materiály s potřebnými informacemi, radami a tipy, jak na správné texty
  • Video návody, které budete mít k dispozici i po skončení kurzu
  • Prostor pro dotazy
  • Tipy, kde shánět zakázky a nástroje, které vyšperkují váš copywriting

Kdy vyletí vaše první vlaštovky z hnízda?

Máte pro psaní cit a chcete své “šuplíkové texy” pozvednout na profesionální úroveň? Je načase pomoct prvním vlaštovkám vylétnout z hnízda! Přihlaste se do online kurzu a prvním červnovým dnem na sobě začněte pracovat! Už zbývají poslední volná místa!

Přihlásit se můžete na webu: www.terezaciernikova.com