Užijte si ráno bez stresu s novým Huawei nova 9 SE

Ráno vstanete, dáte si kávu, snídani a během holení zjistíte, že jste si zapomněli dát telefon přes noc do nabíječky. Každý to zná, polije vás studený pot a rychle hledáte možnosti, jak telefon co nejrychleji nabít, aby vám vydržel alespoň část pracovního dne. S novým Huawei nova 9 SE, tento stres odpadá, protože se nabije z nuly na sto už za 36 minut. Co všechno zvládnete za 36 minut udělat vy?

huawei

Od představení prvního modelu Huawei nova v roce 2016 je tato řada stále více oblíbená mezi mladými zákazníky po celém světě. A má to svůj dobrý důvod. Tyto smartphony totiž nabízejí skvělý poměr ceny a výkonu, jsou designově propracované, a navíc disponují špičkovým fotoaparátem.

Výjimkou není ani čerstvá novinka, model Huawei nova 9 SE, se soustavou kamer s rozlišením 108Mpx a FullView displejem. Díky tomu je nanejvýš pravděpodobné, že si nova udrží svou dosavadní dynamiku i nadále. Snad nejpůsobivější je však tentokrát to, co se skrývá pod kapotou.

Baterie na nule je minulostí

Vzhledem k tomu, že uživatelé tráví na svých telefonech více času než kdykoli předtím, je pro ně rychlé nabíjení nezbytné. Stačí si představit tuto situaci. Ráno se probudíte, sáhnete po svém telefonu a zastihne vás malá ranní katastrofa. Telefon se v noci nenabíjel a zbývají mu poslední 4% procenta baterie. Co teď?
Takové scénáře jsou pro Huawei nova 9 SE cizí. Uvařte si v klidu kávu, dejte si teplou sprchu, vychutnejte si misku oblíbených cereálií… Zkrátka užijte si ráno bez stresu, protože než budete připraveni k odchodu, nova 9 SE už bude připraven spolu s vámi. Díky technologii Huawei SuperCharge s výkonem 66 W dokážete baterii Huawei nova 9 SE s kapacitou 4 000 mAh nabít na 60 % za pouhých 15 minut nebo do plna jen za 36 minut.

Nabíječka Huawei nova 9 SE je certifikována organizací TÜV Rheinland z hlediska bezpečnosti, a navíc podporuje funkci HUAWEI SuperCharge s výkonem 66 W, díky čemuž si můžete užívat rychlé a zároveň spolehlivé nabíjení. Už nikdy se tak nebudete muset obávat, že zapomenete telefon nabít přes noc.

Nenechte si utéct krásné momenty

Ať už vás nemile překvapí prázdná baterie hned po ránu, nebo se už nechcete dále strachovat, zda vás nenechá váš chytrý telefon ve štychu na příštím večírku, je nova 9 SE tím nejlepším společníkem. Vyzkoušejte, jak vypadá kombinace vynikající výdrže baterie a mimořádného výkonu – vězte, že si tenhle každodenní luxus zamilujete.

Více informací najdete na: https://consumer.huawei.com/cz/offer/new-product/

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK