S chytáním ryb vám pomůže chytrý telefon

Nemusíte mít vodotěsný mobil, abyste ulovili svůj kapitální kousek. Fór je totiž v něčem jiném. Jmenuje se Deeper.

Současný extrémně rychlý rozvoj moderních technologií prostupuje prakticky všemi oblastmi života. A tak možná ani nikoho nepřekvapí, že proniká i do tak pohodové a klidné činnosti, jakou je chytání ryb. I s ním vám totiž může pomoci.

Jestli si myslíte, že největší pomocí je na rybách mobil vypnout, tak jste na omylu. Možná stačí dát vyzvánění do režimu vibrace a využít novou vychytávku s názvem Deeper. Ta má totiž chytání ryb zmáknuté pěkně do hloubky. Díky „Dýpru“ tak můžete najít ideální místo pro lov kaprů na boilies nebo například hluboké jámy, kde se ukrývají kapitální sumci.

Šup s koulí do vody

Deeper má tvar větší kulečníkové koule a disponuje hned několika funkcemi. Tou nejdůležitější je bezesporu sonar, který dokáže ryby a hloubku, v níž se pohybují, lokalizovat. Zároveň lze Deeper využít na měření hloubky, teploty vody a ke zmapování dna. Komunikaci mezi „koulí“ Deeper a smartphone či tabletem zajišťuje technologie Bluetooth.

Deeper mohou použít rybáři „jablíčkáři“, tak ti, co mají mobil s androidem. Pokud vás tahle vychytávka nalákala a prostě ji musíte mít, tak řešením je pro vás obchod Amazon, kde je k mání za 202 dolarů, tedy zhruba 4900 korun.

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: Blessthisstuff.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Evoluce telefonů. Zkuste se na ni podívat jinak

5 futuristických technologií, které fungují už dnes