Někdo se dívá aneb Jak se stát voyerem?

Chození na čumendu neboli voyeurismus je prastará vášeň, při které se jedinec ukájí pozorováním jiných osob při převlékání, souloži, případně na toaletě. Voyeur je v nejbližším okolí, když se děje něco zajímavého. Tady jsou nějaké typy pro začátečníky.

Jak se stát voyerem

Být voyerem znamená dívat se na svět jako na jedno velké pornokino, které promítá zadarmo. Prostě žůžo!

Základní pravidla na lovu

Držte se stranou, nevyčnívejte příliš z davu. Sledujte dobře své okolí. Když objevíte nějakou dobře rozjetou soulož, nijak do ní nezasahujte, jen si najděte to správné místo, abyste měli dobrý výhled. Když se něco podělá, zdrhat!

Nepostradatelné vybavení neboli KPZ (rozuměj krabička poslední záchrany)

  • silný dalekohled
  • nedefinovatelné oblečení tmavší barvy (hlavně ne kabát, to nosí jiní týpci)
  • sluneční brýle nebo kukla, kdyby došlo na odhalení

Zaměstnání, která vám půjdou od ruky

  • Gynekolog, obvodní lékař
  • Dámský krejčí
  • Fotograf aktů
  • Stylista

Nejznámější voyer

Možná vás to překvapí, ale v nejznámějším voyerem v České kotlině je Jožin z bažin. V podrobném popisu o jeho osobnosti stvořitel Jožina Zdeněk Kňučík Navrátil říká: „Jožin je plachý exhibicionista, voyer a neškodný úchyl. Dívá se po ženách v oknech projíždějících vlaků a při spuštěných kalhotách onanuje. Je až nelidsky vyvinut.“

Ideální kombinace

Ideální svět neexistuje. Ale ve světě voyera je jedna situace, která může být právem považovaná za ideální stav, a to když se voyeur srazí s exhibicionistou. Nic se prakticky nestane, ale spokojení budou všichni! A jaké jsou vaše tipy na skvělou čumendu? Napište nám na facebook.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nymfomanka v divadle. Šexuální hrátky za oponou

7 IT důvodů, proč mít bokovku