Leoš má novou holku. Kdo je Monika Koblížková?

Vybral by si Leoš Mareš nějakou obludu? Samo, že ne. A proto na scénu vstoupila okatá Monika s nohama tak dlouhýma, že by jimi zauzlovala i medvídka mývala. Ale tím se tahle samice neživí. Co dělá a co bude dělat do té doby, než ji Leoš zkazí?

Monika Koblížková, Zdroj: Internet

Asi znáte ty módní poradny, ve kterých se řeší „co si vzít na svatbu kámošky“ nebo „jak zamaskovat plnější hrudník či kratší nohy“. Jednou z těch, kdo na podobné dotazy v ženských magazínech, jejichž jméno nechceme a nebudeme vyslovovat, protože jsou ďábelské, odpovídá i jistá redaktorka (pro někoho fashion&beauty editorka) Monika Koblížková (34).

Mustr na to, jak najít čupr babu.

Mustr na to, jak najít čupr babu.

Jak to všechno začalo?

Ta si 13. června letošního roku vyrazila na svatbu svého kamaráda, shodou okolností známého gay stylisty Filipa Vaňka (37), který si ten den bral Antonína Petrškovského.

Na téhle velké teplé slávě potkala ukecaného moderátora Leoše Mareše (39), který si již přestal lízat rány po rozchodu s modelkou Petrou Faltýnovou. Slovo dalo slovo a dnes jsou pár. Prý se od té doby od sebe nehnuli, což možná není tak úplně dobře, každopádně…

Holky jako přes šablonu

Leoš si vzhledový standard svých milenek udržuje, takže není překvapením, že Monika se nejen umí obléknout, ale i dobře vypadá, což se u mnohých módních redaktorek opravdu, ale opravdu neslučuje dohromady, to nám věřte. Stačí zavítat na nějakou z tiskovek a okamžitě máte jasno. Ale zpět k Monice.

Je to podobný typ jako Faltýnka i další Leošova bývalka Hana Svobodová (26) nebo Gábina Dvořáková (26), která si pak radši vzala Noida.

Hlavně klid a šunky v teple.

Hlavně klid a šunky v teple.

Pohádka o Popelce z Prahy

Všechny spojuje štíhlá postava, dlouhé tmavé vlasy a v případě Petry a Moniky i dlouhé nohy… Akorát s těmi penězi to právě teď nebude tak horké, neboť v redakcích neplatí tak dobře, jak by se možná mohlo zdát. (Proto si taky měníme spodní prádlo tak jednou za tři dny.)  My prostě Leoše nemáme.

Monika, která doteď s nikým slavným nespala, teď už ano, takže o luxusní dovolené v Řecku, kde pokoj stál 80 000 na noc, se nám na rozdíl od ní může jenom zdát. Tak schválně, jak to těmhle dvěma hrdličkám dlouho vydrží. Ostatně, tipněte si pod článek.

(My dali do placu flašku slivovice a karton nekolkovaných cigaret, které v metru vypadly z báglu jednomu uprchlíkovi. Však co je na zemi, to se počítá. Možná právě tohle heslo bude platit i pro Leoše.)

Nepřítel šoubyznys

Moderátor se na podzim zúčastní taneční soutěže StarDance VII a jeho partnerka jistě už teď vymýšlí, co si vezme na sebe. Jestli v té době bude už bývalkou, ukáže čas. Nás by akorát zajímalo, jestli jí zpívá jeden ze svých velkých sladkobolných songů, který si můžete připomenout ve videu…

Foto: Instagram, Facebook

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

20 kérek s celebritami, které byste nečekali

Celebrity s umělými zuby.Které to jsou?