iPhone 6 – Velkej, ale nešikovnej!

Je libo recenzi nového iPhonu 6, tak „seriózní“, jak jen jsme jí schopni? Čtěte a plačte! Nejdražší cihla světa míří do ČR!

iPhone 6

APPLE

Nebudeme vás balamutit, nejsme úplně hardcore „jablíčkáři“. Ne, že bychom neradi vyhazovali prachy za blbiny, ale ač se to zdá nemožné, i my máme své hranice. Takže pokud jste do Applu fandové, nikdo vám to nebere. Ale normální to NENÍ!

ROZMĚRY

Cihla, prkénko na krájení zeleniny, mastodont! Je třeba něco dodávat? Ok, bereme, že je tenčí než jeho předchůdce, ale všechny ostatní parametry narostly takovým stylem, že by se pod to nepodepsal ani plastický chirurg Pamely Anderson! A do ruky si s ní co do příjemnosti iPhone taky nezadá!

DESIGN

Ortodoxní „štrůdlisté“ jdou jistě do mdlob, ale nám se první výraznější změna designu v historii iPhonu celkem zamlouvá. Přeci jen obliny jsou obliny, to je marná sláva! A to při zachování štíhlosti! Prostě mobilních 90-60-90!

ZADNÍ STRANA

Tak tady začíná skutečná lambáda! Úchylné proužky podtrhuje punková čočka fotoaparátu! Kdybychom měsíc přemýšleli (ne, to od nás opravdu nečekejte), nepřijdeme ani na polologický důvod, proč by sakra měla takhle vyčnívat z těla telefonu! Proč, proč, PROČ???

DISPLEJ

Tady není co vytýkat. Obrázky jak od Lady a na displej je vidět snad i zezadu (ach ta čočka!) Rozlišení (1334 x 750 pixelů) i hustota obrazu maximální divočina. To s temperama nedovedete ani po kýblu lysohlávek!

VNITŘNOSTI

Oproti pětce v podstatě stejná píseň. Je to asi jako byste řešili, jestli je rychlejší Lewis Hamilton, nebo Nico Rosberg! Jeden tam a druhý zase jinde. Celkově ale moc rozdíl znát není!

EXTRA!

Jako nejpeckovější funkci nového iPhonu považujeme jednoznačně možnost si jej přeložit, aby byl skladnější v kapse. Škoda jen, že tahle „fičura“ nemá oficiální podporu Apple (Kdo by taky podporoval fakt, že vyrábí šmejd, že?). Ale jinak proti iPhonu nic nemáme.

Určitě vám ho doporučujeme, jen ještě nevíme k čemu! Návrhy do komentů!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

6 módních hitů, ve kterých budete za pitomce

Zvukaři. Postrach českých muzikantů!