Vodní meloun pomůže při sexu i tréninku. Velký obsah L-citrulinu vás povzbudí a nakopne k lepším výkonům

Stojí pár korun a většinou se nikdy nesní tak rychle, aby se nemusel vyhodit. Máte rádi meloun? A cítíte, že by měl účinek na váš penis? Pokud ne, pak to bude asi proto, že pro zlepšení erekce by se nikdy neměl konzumovat sám! Co k sobě potřebuje?

meloun

Na trzích i v supermarketech jsou teď stále k mání šťavnaté vodní melouny, které symbolizují horké léto jako nic jiného. Také je milujete s rumem nebo vodkou uvnitř? Šoupněte tam ještě jeden kousek, než jejich sezona skončí. A buďte v klidu. Meloun sám o sobě obsahuje asi 46 kalorií na šálek, má vysoký obsah vitaminu C, vitaminu A a mnoha dalších zdravých látek. Jelikož se z 92 procent skládá z vody, pomůže vám s pitným režimem i jinými věcmi.

Věřili byste, že se objevily případy, kdy někdo s melounem masturboval? No vážně. Proříznout otvor skrz slupku a pak už jen zasouvat. Jestli vás u tohohle někdo nachytá, potáhne se to s vámi do konce života. Raději se na to vykašlete a pojďte rozluštit, jak je to s fámou okolo účinků na erekci.

Sněz, co můžeš?

Kdysi se totiž jistý vědec z Texasu nechal slyšet, že pravidelná konzumace těchto sladkých plodů působí podobně jako ona pověstná modrá pilulka, která se vesele předepisuje v ordinacích lékařů. Všechno vzniklo díky tomu, že meloun obsahuje látku zvanou L-citrulin, která se v těle přemění na aminokyselinu L-arginin. Arginin se podílí na syntéze oxidu dusnatého a ten je zase důležitým hráčem v sexuálně vzrušeném rozkroku. Bohužel, není to tak jednoduché, jak se zdá.

Léky jako Viagra pracují tak, že inhibují enzym, pro něhož věda vymyslela termín fosfodiesteráza 5. Účinné látky zvyšují účinnost oxidu dusnatého, který je důležitým faktorem pro vznik erekce a právě díky zvýšení jeho účinnosti může ztopoření nastat a přetrvat. Že by něco takového meloun uměl? Nenechte se zmást. L-arginin není Harry Potter a tak mocná zaklínadla rozhodně nezná.

Cesta do Afriky

Za prvé, před sexem byste museli sníst asi kilo melounu, který hladinu argininu v organismu zvedne. Budiž, jenže to úspěch nezaručí, i když se sluší uvést, že existují určité důkazy o tom, že kombinace argininu a afrického afrodiziaka bujarníku yohimbe pomáhá při problémech s erekcí, vzbuzuje chuť na pohlavní styk a podporuje dobrou psychickou kondici.

Arginin sám o sobě však na něco takového nestačí, a to i přesto, že někteří lidé na jeho účinky přísahají. Prý pomáhá vyřešit vše od deprese, alkoholismu a herpesu až po srdeční onemocnění. Háček je v tom, že ani tohle věda nepotvrdila. V každém případě situace ohledně účinků melounu na sexuální vzpruhu je pouze nafouknutá do obřích rozměrů, a platí, že pokud chcete pomoci s erekcí, měli byste se z oddělení ovoce a zeleniny přesunout spíš do ordinace lékaře. Kupovat ho ale nepřestaňte, meloun má dost jiných kvalit.

Levnější náhrada sportovních koktejlů

Výživná aminokyselina L-citrulin například pomáhá odstranit kyselinu mléčnou ze svalů, což vede k rychlejšímu zotavení po náročném cvičení. A hádejte, co se považuje za skvělou svačinu před workoutem. No jistě, meloun. V něm obsažený draslík podporuje funkci svalů a pravidelná konzumace tohoto zázraku zvyšuje oxid dusnatý v krvi, čímž se váš fyzický výkon den ode dne zlepšuje. To stojí za pokus, ne? A kdyby přece jen všechno selhalo, napusťte ho tou vodkou, to je sázka na jistotu.

A jaký vztah k melounu máte právě vy? Je taky tak osobní?

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Pozvání na večeři. Pozor na ženy, které mají chuť jen na jídlo a žádné pokračování neplánují

Sexuální předehra po chlapsku. S tímhle návodem budete mít úspěch zaručený