Pánská koupelna: Obklady s metalickým vzhledem dodají jednoduchost a styl! Jaké jsou aktuální trendy v obkladech?

Koupelna v pánském stylu je dnes nedílnou součástí moderního bydlení každého muže. Ať už bydlíte sám nebo s partnerkou, proč si u vás doma nedopřát čistě pánskou záležitost – koupelnu, která bude praktická a přesně přizpůsobená vašim představám? Moderní muži volí do svých pánských koupelen obklady v kovovém vzhledu. Garantujeme vám, že i vaší drahé polovičce se z takové koupelny podlomí kolena!

pánská koupelna dlažba

Obklady v designu kovů podtrhnou v pánské koupelně její „mužský“ charakter. Jsou dlouhodobým trendem, který působí drsně, až syrově, ale také útulně, a opravdu velmi stylově. I proto jsou koupelny v kovovém vzhledu mezi muži čím dál víc žádané. Ať už vaši novou koupelnu v pánském stylu navštívíte po náročném tréninku v posilovně či po obchodním jednání. Anebo v ní budete s láhví kvalitního vína relaxovat s vaší partnerkou. Pobyt v takovéto koupelně si budete zkrátka vždy užívat.

pánská koupelna dlažba

Zdroj: MB Keramika

 

Foto: V pánské koupelně se vám bude výborně relaxovat nejen po cvičení…

Kovové obklady mají mnoho barev a znázorňují korozi

Designéři přáním mužů vycházejí vstříc a na letošním veletrhu CERSAIE v italské Bologni představili obklady v metalickém vzhledu v ještě širší barevné škále než kdy jindy. Obklady a dlažby pro pánské koupelny mají dnes kovový vzhled nejen v typicky rezavohnědé barvě, ale i v mnohem odvážnějších barevných tónech, například modrozelené nebo šedočerné. Dlaždice zároveň detailně napodobují korozi kovů a jejich patinu.

pánská koupelna dlažba

Zdroj: MB Keramika

Foto: Obklady v metalickém vzhledu pořídíte nejen v typicky rezavohnědé, ale také třeba v modré barvě.

Pánské metalické koupelně bude slušet i vzhled dřeva

Kov je materiálem, který v moderní pánské koupelně zkrátka nesmí chybět. Z kovu se samozřejmě vyrábějí vodovodní i vanové baterie, veškeré armatury, rámy sprchových koutů, ale je také součástí umyvadel, van a koupelnových doplňků. Toto všechno stačí dát do harmonie s obklady a dlažbou s metalickým vzhledem a vaše pánská koupelna bude působit skutečně chlapsky a atraktivně.

Budete chtít vaší koupelně v pánském stylu dodat víc na útulnosti? Obklady s kovovým vzhledem dejte pouze na stěnu, a na podlahu položte dlažbu v designu dřeva. Rozhodně nebudete litovat. Tyto dlažby mají natolik propracovaný design, že je lidským okem nerozeznáte od dřevěných podlah. A podlahové vytápění bude fungovat skvěle…

pánská koupelna dlažba

Zdroj: MB Keramika

Foto: Dlažba v designu dřeva sluší nejen pánské koupelně, ale třeba i obýváku…

Velkoformátové kovové obklady jsou luxusní a koupelnu zvětší

Obklady a dlažby v designu kovu existují v řadě rozměrů, například 30x60cm, 60x60cm, ale také ve velkých formátech – 30x120xm, 60×120 cm a ještě větších a je možné pořídit k nim i prostorové 3D dekory. A proč může být do vaší koupelny vhodné volit právě obklady s kovovým vzhledem ve velkých rozměrech? Protože velkoformátové obklady působí luxusním a reprezentativním dojmem. Je možné pokládat je téměř beze spár, díky čemu vaši koupelnu opticky sjednotí a zvětší. Budou tak výbornou volbou i do menších pánských koupelen.

pánská koupelna dlažba

Zdroj: MB Keramika

Foto: Obklady v designu kovu můžete mít i ve velkých formátech. Každá dáma bude nadšená.

Úklid koupelny? Prakticky ho nebude potřeba řešit

Asi jako každý chlap chcete mít vaši pánskou koupelnu uklizenou raz dva, že? Keramické dlažby vyžadují jen minimální údržbu, stačí je vytřít. Velkým benefitem obkladů a dlažeb v designu kovu je také to, že díky jejich „narezavělému“ vzhledu na nich skoro vůbec nejsou vidět drobné nečistoty. Obklady ve vzhledu kovu mají ale přece jen jeden háček: vaší drahé polovičce se vaše pánská koupelna možná natolik zalíbí, že v ní bude chtít trávit víc času s vámi. Jste na to připraven? Společné chvíle si můžete zpříjemnit sledováním filmů ve vaně. Dnes na trhu existují speciální televizory, které jsou vhodné do vlhkého prostředí koupelen… Ve vypnutém stavu je taková televize prakticky neviditelná a je možné ji běžně používat jako zrcadlo.

Pánská oupelna dlažba

Zdroj: MB Keramika

Foto: Údržba obkladů je jednoduchá. Stačí ji v podstatě vytřít a je hotovo.

Autor: M.B.KERAMIKA