4 vlastnosti, které na ženách nesnášíme. Jak z toho ven?

V ženských je někdy opravdu těžké se vyznat. Jednou jsou jako med, podruhé protivné. Pojďte si s námi projít 4 hnusné vlastnosti co ženy mají, a podívat se, jak z toho ven.

Co udělat, aby se dalo s partnerkou skutečně žít? Nechcete jen přežívat s někým, ke komu ztrácíte základní obdiv nebo úctu. Jak zvládat či změnit její špatné vlastnosti ? Jdeme na to!

1.   Jsou náladové a mění se jako počasí

Většině chlapů na ženách vadí jejich citová nestálost. Proměňují se snad častěji než aprílové počasí, a není možné se v nich vyznat. Zatímco jeden den máte doma pohodovou parťačku, druhý den se probudíte vedle nervózní protivy. Nic příjemného.

Jak z toho ven:

Bohužel za tuhle vlastnost ženy až tak úplně nemohou. Samozřejmě nelze omlouvat naprostou protivnost, ale jisté výkyvy nálad mají ženy od přírody. Jejich život se totiž řídí cyklem. Zatímco muž má dánu stálost, u žen je to cykličnost. Týden menstruace, poté ovulace, to jsou významné tělesné projevy, které nelze jen tak přejít.

Hormony pracují na plné obrátky, a žena je v pasti svého vlastního těla. Tady se hodí vědět, v jaké fázi cyklu se zrovna nachází – pokud je těsně před menstruací, bojuje s koktejlem hormonů způsobujících špatnou náladu a deprese. Chtít v tomto období po ženě, aby byla tvůrčí a veselá, je prostě proti přírodě. Nemožné.

Zkuste se spolu domluvit a říct ženě, aby vás informovala, když se nebude cítit dobře. Předejdete zbytečným hádkám. Není nic na tom, když řekne: „Za chvíli to dostanu. Je mi mizerně a mám špatnou náladu. Promiň.“ Aspoň víte, na čem jste.

2.   Jsou sprosté

Na rozdíl od předchozí vlastnosti, která je ovlivněna přírodou, je tohle čistě soukromá věc. Naprostá většina mužů nesnáší, když ženy mluví sprostě. Je to nejen nechutné, ale působí to odpudivě. Přitažlivá žena si prostě hlídá, aby nemluvila jako dlaždič. Pokud je to u vás norma a sám házíte ku*** i když se ráno probudíte a nesvítí slunko, tak je to v pohodě a jedete s partnerkou na stejné vlně.

Ale když chcete, aby doma byla trochu kultura a krása – ostatně právě to má žena do domácnosti přinášet – dejte jí vědět, že to není v pořádku.

Jak z toho ven:

Zkuste partnerce vysvětlit, že se vám nelíbí její mluva. Možná se jen snaží vypadat silnější, než je, aby zapadla do mužského světa. To ale po ní přece nechcete. Řekněte jí, že vám to přijde odpudivé, a požádejte ji, aby se více hlídala.

3.   Pořád peskují

Taky vám vstávají chlupy hrůzou jen při přečtení toho slova? V tom případě víte, o čem je řeč. Neustálé napomínání, opravování, a výtky jako byste právě stál před učitelkou na základce – to rozhodně není vztah, co byste chtěl. Nedá se s ní žít, nedá se ani svobodně dýchat. Děs a běs!

Jak z toho ven:

Peskování a napomínání jsou otravné vlastnosti, které mistrně zvládají všechny ženy. Někdy jsou v právu, někdy ne.

V případě domácích prací peskování pramení z toho, že se ženy cítí být na všechny povinnosti samy, a zřejmě doma moc nefungujete. Kdybyste žil sám, asi byste se nechoval jako nyní, kdy si z partnerky děláte služku. Jestli si nejste jistý, jak to u vás doma je, mrkněte se na tento komiks, třeba vám pomůže.

Máte děti? O peskování ženy v rodině je taky jedno dobré video – jestli umíte anglicky, mrkněte, jsou tam i titulky. Někdy žena v rodině zastává funkci, co dříve dělali otcové. Ti se starali o dodržování pravidel, zatímco dnes je tohle ve většině domácností na ženách.

Tohle byly dva případy – úklid v domácnosti a snaha o to, aby domácnost fungovala. Zde by se dalo peskování spíše považovat za „volání o pomoc“ nebo „starost o ostatní“. V ostatních případech už ale vysvětlení nebo omluvu jejího chování nečekejte. Jestli vám neustále mluví do všeho, je to špatně. Kecá do řízení, opravuje vás na rodinné sešlosti? Špatně!

Zkuste si s partnerkou sednout a probrat to – na to většina žen slyší. Řekněte, že je to nesnesitelné, a jestli s tím nepřestane, ztratíte k ní veškerý obdiv a náklonnost. Domluvte si signál. Když bude peskovat, signál. Třeba jí to rozsvítí mozek.

4.   Zbytečně žárlí

Je bezva, když jí nejste lhostejný. Aby vám ale prohlížela mobil a dělala výslechy pokaždé, když přijdete domů, co je skutečný opruz.

Jak z toho ven:

Řekněte jí přímo, že to přehání. Že nesouhlasíte se špiclováním své osoby. Pomůže upřímnost: klidně se přiznejte, že máte oblíbené stránky adult filmů. A taky že se potřebujete podívat i na jinou samici v pořádném péčku. Jestli nehledáte jiné ženské, řekněte jí to, uklidní se.

A co vy? Načapali jste sami sebe ve své nedokonalosti? A objevili jste cestu, jak z protivné partnerky vychovat něžnou a pozornou ženu a změnit její vlastnosti? Držíme pěsti, ať se vám to podaří!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Signály, které prozrazují, že pro vás není ta pravá. Osvědčený návod, jak s ní nešlápnete vedle hned od začátku

Nežádoucí chování, které v očích žen i okolí snižuje vaši atraktivitu. Jak snadno ztratit společenské body