Muž, který se narodil bez penisu. Jak 40 let souložil?

Nikdy není ten správný čas říct nové přítelkyni, že nemáte penis, říká muž, který má za sebou již 15 operací. Jak něco takového před holkama utajit? Existuje jediný možný způsob….

Když britský list Daily Mirror uveřejnil příběh čtyřicetiletého Andrewa Wardleho, i jeho okolí prodělalo šok. Ženské na něj odjakživa letěly, vždy si ho vybíraly ty nejhezčí. Nikdo netušil, že i přes jeho seznamovací úspěchy, sám v sobě, tam uvnitř, prožívá peklo. Žije totiž bez penisu. Jak se něco takového může stát?

Pro někoho zrůda

Když se Andrew narodil sedmnáctileté matce, neměla s ním slitování. Odkopla ho, protože na svět přišel s něčím vzácným. Močový měchýř mu vyrostl ven z těla, což znamená, že jeho genitálie se ještě uvnitř v děloze nevytvořily. (Svět tuto těžkou anomálii, která potká jednoho ze šesti milionů lidí, zná pod pojmem exstrophy.)

Náhradní rodiče dělali, co mohli. Stejně jako chirurgové. Jenže tuhle vadu jen tak neschováte. Močový měchýř se sice podařilo zapečetit uvnitř těla, ale brabce vám jen tak někdo nepřičaruje. Takže, co teď? V pubertě to chudák Andrew dělal následovně.

Za pravdu i ránu do obličeje

Měl jsem hodně přítelkyň, ale se žádnou jsem nebyl déle než dva měsíce. Když některá chtěla, abych ji pozval dovnitř, opustil jsem ji a našel si jinou. Nebyla to dobrá věc, ale byl to jediný způsob, jak se s tím v té době vyrovnat,“ říká s tím, že když už nebylo zbytí a nějaká roštěnka se do ložnice dostala, naučil se přímý pohlavní styk kompenzovat jinými způsoby. A když to nějaké začalo být divné, zamával jí z okna.

Ovšem dělal to dobře. Téměř nikdo, až do současnosti, nic nepoznal. A když, o porozumění to rozhodně nebylo.

„Jedna přítelkyně mě praštila do obličeje, když jsem jí to řekl. Šokovalo mě to, i když se později omluvila. Myslím, že se zlobila, protože si myslela, že jsem lhal. Ale tohle není něco, co můžete vybalit hned. Nikdy není ten správný čas říct nové přítelkyni, že nemáte penis,“ tvrdí sám Andrew, kterého přece jen potkalo něco pozitivního. Vytáhla se až o 16 let mladší Maďarka Fedra, která s ním teď chodí.

A tomu se říká láska

Andrew ji potkal při cestách po Velké Británii a Evropě. „Když jsme se poprvé dali dohromady, řekl mi, že má potíže s ledvinami, což je důvod, proč nemůže mít sex,“ popsala studentka Fedra průběh premiérového ložnicového setkání a dodala, že se na nic neptala, když viděla, jaké má její nový milenec bolesti. Asi po sedm měsíců jsme měli intimní vztah jinými způsoby.

Jenže na muže bez penisu už toho bylo moc. Rozhodl se, že jí i všem okolo přizná pravdu. Milenka nejdřív byla v šoku, což se jí nikdo nemůže divit, ale momentálně Andrewa podporuje – a musí si, aspoň prozatím, vystačit s jeho rukama a jazykem. Tahle láska jim trvá tři roky.

Den, kdy dojde na čerpadlo

„Pokud někoho máte rádi a máte i skvělý vztah jako my, není to jen o sexu, je to mnohem složitější,“ tvrdí Fedra, která se nejspíš dočká i plnohodnotného pohlavního styku. Pracuje se na tom, aby Andrew penis měl.

Chirurgové se chtějí pokusit odebrat mu kus kůže z předloktí a pohlavní orgány mu vymodelovat.  Lékaři doufají, že bude mít v příštím roce penis plně funkční, i když bude muset být nejdřív nahuštěn pomocí speciálního čerpadla. Do té doby se Andrew ještě několikrát bude svíjet v nesnesitelných bolestech. Klobouk dolů před ním. Žádný extrém není dobrý.

Vezměte si Mexičana Roberta Esquivela Cabreru (52), kterého se ženy bojí. Aby ne. Svůj klacek si nedávno zvážil. Jestli vám nevadí se pro puštění videa nejdřív přihlásit, určitě si tenhle jeho počin pusťte! (Aby video mohlo být použitelné, má na penisu ponožku.)

https://youtu.be/Av7C23DBKXY

Tak co, dokážete si představit žít bez penisu?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Největší penis světa. Fakt není o co stát

Víme, co ženy očekávají od ideálního penisu