Jednoznačně nejšílenější herec Hollywoodu. Seznamte se!

Shia LaBeouf začíná být v posledních letech divnější a divnější. Sami nechápeme, jaké všechny úlety už provedl. Chcete se o nich dozvědět víc?

Jeho zájem o herectví poněkud upadl. Odmítá hrát v čemkoli, co je prorostlé digitálními triky – což, přiznejme si, je momentálně většina hollywoodských blockbusterů. Namísto hraní se snaží prosadit jinými formami umění, kde by svou kreativitu a odpor vůči všemu mohl uplatnit lépe. Podívejte se třeba na motivační video, jehož plná verze má přes půl hodiny, ale minutová ukázka by mohla stačit:

Určitě si všimněte i fantastického účesu, který posouvá ohraný „vpředu byznys, vzadu párty“ na vyšší úroveň díky zcela unikátnímu copu.

Shia a omluvy

Je tomu už zhruba rok, co strávil týden v galerii v Los Angeles. Na tom by nemuselo být nic divného, jenže Shia tam byl jako jediný exponát. Seděl sám v místnosti a na hlavě měl papírový pytlík. Tahle „umělecká instalace“ byla nazvaná „I am sorry“ a Shia se tak chtěl omluvit všem, kdo o to stáli. Lidé mu vyjadřovali podporu a pochopení. Jenže samozřejmě se něco zvrhlo a jedna žena slavného herce údajně znásilnila! Nedokážeme si moc představit, jak by zvládla donutit svalnatého chlapíka k něčemu, co nechce, ale dejme tomu. Pikantní na celé situaci je i to, že za dveřmi čekal (vedle dalších zájemců o setkání s Shiou) i přítel téhle nadržené dámy. To je panečku umění!

https://www.youtube.com/watch?v=f-7MGHd49jU

Shia a jeho vlastní filmy

Během minulého roku také podrobil unikátní kritice své dosavadní filmy. V jednom kině v New Yorku si je totiž nechal v průběhu tří dnů všechny promítnout. V kině byl sám, ale kdokoli se mohl zdarma dívat s ním. Před sebou měl kameru, která zachycovala jeho reakce na různé pasáže. Asi vás nepřekvapí, že na sérii filmů Transformers, jež ho katapultovala mezi nejzářivější herecké hvězdy, reagoval obvykle znuděně a znechuceně. Prostě moderní umělec, jak se patří!

Shia a hudba

Ve spolupráci se skvělou zpěvačkou Siou natočil i jeden videoklip. V něm vystupuje téměř nahý s tanečnicí, která má na pubertu ještě rok až dva čas. I přes nesporné umělecké kvality písně i samotného klipu se pochopitelně zvedla vlna kontroverze, protože některé interpretace mohou vyznívat i docela pedofilně. Ale ruku na srdce, v kontextu ostatních Shiových uměleckých pokusů je tohle ještě dost v pohodě.

Jak se vám takové formy umění líbí? Myslíte, že by se měl Shia raději vrátit k herectví? Pište do komentářů!

Autor: Rimsy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejpopulárnější herečky dnes VS z 80. let

Nejbrutálnější sportovní rvačky – kdy si profíci uřízli ostudu